Prospero - škola stranih jezika

Škola stranih jezika Prospero osnovana je šk. god 2001/2002. Od samih početaka Prospero tim čini tim profesora koji svojim radom, iskustvom, predanošću, orijentacijom na polaznika i entuzijazmom nastoje stvoriti ugodnu okolinu svojim polaznicima te im na taj način olakšati i ubrzati proces učenja i usavršavanja znanja stranih jezika.

Učenjem stranih jezika naši polaznici potvrđuju svoje profesionalne kvalitete te tako napreduju kao osobe i doprinose razvoju svog poduzeća.

Predavači i voditelji tečajeva stranih jezika u Prosperu diplomirani su profesori stranih jezika. Svi naši profesori se redovito obučavaju na in-house treninzima kao i na stručnim seminarima u Hrvatskoj (HUPE) i inozemstvu, među ostalima i po programima i metodama Londonske gospodarske komore (LCCI) priznate od ARELS-a . Ovaj program je ujedno i jedini verificirani program za učenje i podučavanje poslovnog jezika i komunikacijskih vještina za profesore stranih jezika u Europi.

Svi članovi Prospero tima imaju višegodišnje iskustvo u radu s odraslim polaznicima na tečajevima općeg i poslovnog jezika koje su stekli kroz rad u različitim školama i uspješnim hrvatskim tvrtkama.

Svojim iskustvom i predanim radom jamčimo Vam brz i kvalitetan napredak u učenju stranih jezika.