Formalno obrazovanje - Pučko otvoreno učilište Ante ...
Ukupno: 5
Sporazumom između Sveučilišta Jurja Dobrile iz Pule i Pučkog otvorenog učilišta „Ante Babić“ iz Umaga, dana 27. 05. 2009. godine, ustrojen je dislocirana centar Odjela za ekonomiju i turizam „Dr. Mijo Mirković“ Pula. Centar je započeo s radom akademske 2009/2010 godine.
Lokacija:
Cilj je postići osposobljenost učenika za samostalno i uspješno obavljanje poslova nabave, prodaje i organizacije poslovanja i logističkih procesa u veleprodajnim, maloprodajnim, proizvođačkim, ugostiteljskim, hotelijerskim i turističkim poduzećima u unutarnjoj i vanjskoj trgovini, u domaćem i međunarodnom otpremništvu, osiguravajućim društvima, prijevozničkim poduzećima, javnim, carinskim i dugim skladištima, u slobodnim zonama, zračnim lukama, željezničkim kolodvorima, pomorskim lukama, robnim terminalima te izvođenje poslova vanjske trgovine pri razmjeni robe .
Lokacija:
Cilj je osposobiti polaznike koji će kao poslovni tajnici/tajnice moći raditi na svim administrativnim poslovima u gotovo svim odjelima poduzeća, osim u računovodstveno-financijskim, kao i na poslovima uprave.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Školovanjem prodavača treba obrazovati učenika za nabavu, prodaju i organizaciju poslovanja u veleprodaji, maloprodaji u unutarnjoj i vanjskoj trgovini.
Lokacija:
Cilj je postići osposobljenost učenika za samostalno i uspješno obavljanje poslova u zanimanju upravni referent.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija