Informatika - Pučko otvoreno učilište Križevci
Ukupno: 5
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Programi su namijenjeni potencijalnim polaznicima koji dolaze s predznajem i dobro vladaju aplikacijama paketa MS Office te žele usavršiti svoja znanja u programima Excel, PowerPoint ili Access.
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Program je namijenjen potencijalnim polaznicima koje dolaze s odgovarajućih radnih mjesta, kao i nezaposlenima, uz pretpostavku završene gimnazije, odnosno srednje škole. Motivi polaznika su najrazličitiji, od samopomoći pri traženju posla, pa do konkretnih potreba unutar tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Program je namijenjen potencijalnim polaznicima koje dolaze s odgovarajućih radnih mjesta, kao i nezaposlenima, koji u tome vide svoju povečanu šansu za zapošljavanje.
Lokacija:
Trajanje:
35 sati
Program je namijenjen potpunim počcetnicima, osobama koje se prvi puta susrecu s osobnim računalom, kako korisnicima za osobne potrebe, tako i onima koji na radnom mjestu koriste uglavnom namjensku aplikaciju (npr. blagajnu) te im je potrebno samo sažeto opće znanje za snalaženje u komunikaciji s računalom.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Program je namijenjen potencijalnim polaznicima koje dolaze s odgovarajučih radnih mjesta, kao i nezaposlenima, uz pretpostavku završenog informatičkog obrazovanja početne razine.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija