Španjolski jezik - Svjetski jezici - Zagreb
Ukupno: 4
Lokacija:
Tečajevi su namijenjeni polaznicima koji vladaju općim engleskim jezikom na srednjem stupnju znanja (B1-B2 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike), a koji bi htjeli savladati stručni jezik vezan uz financije.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Tečajevi koje nudimo prate suvremena metodička kretanja u nastavi jezika za mlade time su programirani su na sedamdeset školskih sati i podijeljeni na osam stupnjeva.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Tečajevi koje nudimo prate suvremene metode kretanja jezika u nastavi za odrasle time su programirani su na sedamdeset školskih sati i podijeljeni na osam stupnjeva.
Lokacija:
Trajanje:
64 sata
Tečajevi su prilagođeni dječjoj dobi i prate njihov psihofizički razvoj, mogućnosti i interese, kao i suvremena metodička kretanja u nastavi jezika. Velika se pažnja posvećuje aktivnostima kojima se dopunjuje i obogaćuje nastavni plan i program te razvija dječja kreativnost i samostalnost u radu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija