Udruga konobara i barmena Hrvatske

Kategorije
Kontakt podaci
Udruga konobara i barmena Hrvatske
Antuna Mihića 6/1
51000 Rijeka
Tel: 051/320-633
Fax: 051/320-634
Udruga konobara i barmena osnovana je 20.04.2003. u Rijeci. Iako je namijenjena prvenstveno barmenima i konobarima te vlasnicima ugostiteljskih objekata, član može postati svaka fizički i pravno sposobna osoba.

Udruga je sudjelovala na mnogim događanjima i partijima u Hrvatskoj. Imali smo čast raditi za predsjednika RH Stjepana Mesića, Grad Rijeku, HNK Ivana pl. Zajca. Također smo pomagali i ostalim udrugama svojim radom i materijalom, te smo pokazali da smo profesionalci i voditelji atmosfere. Mnogobrojne partije i evente organizirali smo po ugostiteljskim i poslovnim objektima kao i mnoga događanja u suradnji sa drugim udrugama. U planu nam je suradnjom sa ugostiteljskom mrežom i osobljem te pripremiti kvalitetniju ponudu raznih programa, ali i boljeg osoblja za nadolazeće sezone. Završenom školom barmena dobivate diplomu te ono najvažnije - znanje i kako ga primjeniti. Svaka škola se odvija u malim grupama jer je naglasak na pojedincu i njegovom usavšavanju. Sa bazom od skoro 250 raznih pića iz cijelog svijeta izrađujemo sve koktele koje i spomenemo te organiziramo i vježbu zx.

Program škole barmenai sadržava TEORIJU, CLASSIC STYLE PRIPREMU KOKTELA te FREE STYLE koji je pripremljen po programu WFA (gdje je predsjednik Zoran Lukić i ambasador za Hrvatsku - World flair association) i PRAKTIČNII DIO kako bi se učenici pripremili za stvarne uvjete rada njihovog budućeg radnom mjesta. Nakon završene škole, svi polaznici dobivaju diplome te preporuke za daljnji rad i možemo se pohvaliti sa zapošljavanjem svih učenika koji su položili i trudili se tijekom trajanja školovanja. U mogućnosti smo za naprednije ponuditi rad na party programima Udruge te mnoge druge pogodnosti.

Sama činjenica da su naši barmeni aktivni na ugostiteljskim lokacijama od Dubrovnika do Umaga dokazuje našu kvalitetu te povjerenje koje smo stekli od vlasnika barova po cijeloj našoj obali. Mnogi barmeni su nakon završene škole otplovili u nepoznato i rade kao barmeni na najjačim kompanijama svijeta kao BARMENI, a ne bijelo osoblje.