Ustanove
Ukupno: 19
Lokacije:
Opatija,
Sibenik,
Zagreb
Centar za strateško upravljanje – CSU – je društvo s ograničenom odgovornosti osnovano 2006. godine, kao nova razina razvoja konzaltinga temeljena na prethodnim iskustvima tvrtki "B.A.N." i "Ljetne Akademije" iz Zagreba.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka Ciceron bavi se organiziranjem treninga, seminara i savjetovanja iz retorike, prodaje i komunikacijskih vještina.
Lokacija:
Zagreb
Edunet je najnovija akademija koja radi po Cisco® Networking Academy® programu, osnovana u suradnji Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet i udruge Edunet.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka je osnovana 2002. g. i članica je Zajednice za strane jezike pri HGK. Mlada je tvrtka koja postepeno stalno raste. Osnovna su joj djelatnost tečajevi i poduka stranih jezika, prevođenje, poduka ostalih predmeta i informatika.
Coaching je skup različitih metoda, a usmjeren je prema vašoj dobrobiti i napretku. To je profesionalan, povjerljiv odnos između coacha i klijenta koji se temelji na otvorenosti, iskrenosti i integritetu.
Lokacija:
Zagreb
Cognita d.o.o. je službeno osnovana 2004. godine, no razvoj e-learning sustava i sadržaja započinjemo 2001. godine kada je grupa stručnjaka i entuzijasta razvila prvi hrvatski sustav za upravljanje udaljenim učenjem (eLearner LMS) i nekoliko vrlo kvalitetnih informatičkih e-learning tečajeva.
Lokacija:
Zagreb
Contego d.o.o. je tvrtka specijalizirana za poduku poslovnog stranog jezika te hrvatskog jezika za strance, osnovana 2000 godine.
Lokacija:
Zagreb
Creativa d.o.o. poduzeće je za razvoj organizacijske, poslovne, profesionalne i osobne učinkovitosti.
Lokacija:
Zagreb
Škola Cvrčak osnovana je 1992. god. Nakon osnutka, odmah smo počeli sa nastavom, tako da nam je 2008/2009. godina već 17. školska godina rada.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija