Ustanove
Ukupno: 17
Lokacija:
Rijeka
Linguae je prva privatna škola stranih jezika u Rijeci i jedna od prvih u Hrvatskoj. Od 1990. godine organiziramo tečajeve za sve dobne skupine i sve razine znanja, specijalizirane tečajeve poslovnog jezika i prevođenja te pripreme za međunarodno priznate ispite.
Lokacija:
Zagreb
Ustanova za cjeloživotno obrazovanje LIDER nudi programe osposobljavanja u području upravljanja i kvalitete verificirane od Agencije za obrazovanje odraslih.
Lokacija:
Zagreb
LOGIKO - logistički konzalting - Kroz rad sa profesionalcima iz nabave, logistike i sličnih područja pojavila se realna potreba za nadgradnjom usluga savjetovanja u specifičnim pitanjima i izazovima u logistici. Poduzeća žele konkretne odgovore na njihova konkretna pitanja.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka Lancon English Language Consultancy osnovana je 1990. godine radi organizacije specijaliziranih tečajeva komunikacije na engleskom jeziku.
Lokacija:
Zagreb
Language Spot osnovan je početkom 2003. godine i od tada do danas uspješno promovira učenje stranih jezika u malim grupama i primjenu moderne metodologije.
Lokacija:
Osijek
Lanico je škola stranih jezika sa sjedištem u Osijeku koja od 1996. godine organizira tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle na području Osječko-baranjske županije.
Lokacija:
Zagreb
Škola stranih jezika Laureatus radi u kontinuitetu od 1993. g. sa svim dobnim skupinama od vrtićkog uzrasta do polaznika visoke životne dobi.
Lokacija:
Trogir
Škola stranih jezika latinskog naziva "Laureatus" (lovorom ovjenčan, nagrađen najvišom nagradom) utemeljena je 2006. g. Radi se o novoj školi stranih jezika na području grada Trogira, s tendencijom rasta.
Lokacija:
Zagreb
Life Long Learning Akademija ili škola za cjeloživotno učenje; namijenjena je pojedincima i organizacijama iz gospodarskog i društvenog života. Onima koji osjećaju da im nedostaje znanja i vještina za koje znaju ili se nadaju da će im pomoći u njihovom svakodnevnom radu i životu.
Lokacija:
Zagreb
Škola stranih jezika Lingoteka podijeljena je u dva odjela: jedan je specijaliziran za podučavanje djece i mladih, dok je drugi odjel specijaliziran za podučavanje poslovnih ljudi svih profila i u svim industrijama.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija