Bookirajte hotel online - Hoteli.COM.hr

Zahvaljujući vlastitom programskom rješenju eTours-a, prvi je put na hrvatskom tržištu omogućeno pretraživanje i rezervacija hotelskog smještaja u cijelome svijetu, 24 sata na dan

Naš jedinstveni rezervacijski sustav za hotelski smještaj omogućuje korisnicima pregledavanje cijena i raspoloživosti hotela svih kategorija u realnom vremenu te rezervaciju smještaja kod više od 150.000 hotela u cijelome svijetu.

Integracijom rezervacijskog sustava sama rezervacija smještaja obavlja se u svega 3 koraka: ponuda, rezervacija i potvrda. Ponudu raspoloživog hotelskog smještaja moguće je pregledavati i putem mape željene destinacije, a sučelje putem kojeg se vrši pregled i rezervacija dostupno je na hrvatskom jeziku, na web stranici www.Hoteli.COM.hr.

„eTours je prva putnička agencija u Hrvatskoj koja je s više svjetskih partnera dogovorila ovakav oblik suradnje, na što smo posebno ponosni. Uvjeren sam da će naši korisnici prepoznati ovu pogodnost kao još jednu u nizu usluga eToursa koje pridonose uštedi vremena kao i smanjenju njihovih putnih troškova“, istaknuo je Zoran Šašić, direktor eTours-a.

Posjetite www.hoteli.com.hr.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija