Papirnatom novcu treba reći ne!

U suvremenom svijetu sve više se transakcija obavlja elektronski i sve smo bliže trenutku kad će papirnatom novcu posve odzvoniti. Činjenica je to koju će pozdraviti svatko tko smatra da se resurse poput šuma ne treba rasipati na proizvodnju stvari za koje već imamo dobru zamjenu.

Korak prema negotovinskom društvu su i mini zajmovi koje možete dobiti putem sms-a i u kojima za svega nekoliko minuta željeni iznosi sjedaju na vaš tekući račun.

Tvrtka Odmah d.o.o. od nedavno na domaćem tržištu putem svoje web stranice Minikredit.hr nudi kratkoročne zajmove u visini od 500, 700, 1000 ili 1400 kuna. Riječ je o pouzdanim zajmovima do kojih se jednostavno, u svega nekoliko minuta, dolazi popunjavanjem formulara na web stranici Minikredit.hr ili slanjem SMS poruke na broj 81010.

Usluga kratkoročnih zajmova s niskim iznosima već je dugi niz godina prisutna u gotovo svim zapadnoeuropskim državama, dok se u Hrvatskoj pojavila tek krajem prošle godine. Najveća posebnost ovih zajmova je da su bez kamata te se za njihovu obradu plaća jedino jednokratna naknada određena prema iznosu zajma, a po uzoru na razvijene zapadnoeuropske države. Tako za zajam od 500 kuna naknada iznosi 150 kuna, dok je za onaj od 1400 kuna naknada 350 kuna. Rok otplate zajmova uvećanih za naknadu je 30 dana.

Kako bi svojim korisnicima pokazali koliko su jednostavni i sigurni ovakvi zajmovi, za sve nove korisnike Minikredit.hr ima posebnu ponudu – zajam od 300 kuna bez ikakve naknade i s rokom otplate od 15 dana.

Proces odobravanja zajma počinje sklapanjem Ugovora o zajmu, tj. ispunjanjem obrasca „Novi korisnik“ na stranici Minikredit.hr te slanjem Ugovora i ostale potrebne dokumentacije društvu Odmah d.o.o. Ukoliko su dostavljeni podaci ispravni i u skladu s Općim uvjetima, društvo Odmah d.o.o. stranci odobrava kredit, čime je Ugovor o zajmu sklopljen. Stranka kojoj je odobren zajam može na internetskoj stranici www.minikredit.hr zatražiti zajam putem svoje korisničke stranice „Moj Profil“, ispunjavanjem obrasca „Postojeći korisnik“, besplatnim pozivom službi za korisnike ili slanjem SMS poruke. Ukoliko se zahtjev za zajam podnese u vrijeme radnog vremena tvrtke Odmah d.o.o. i kreditna sposobnost klijenta bude potvrđena, zahtjev će biti isplaćen u roku od 15-30 minuta na tekući račun stranke naveden prilikom prijave.

Za više informacija posjetite: www.minikredit.hr

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija