Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

Ne možete nikako odoljeti najnovijem gadgetu koji je upravo stigao u vašu omiljenu trgovinu?

Jednim brzim SMS-om udovoljit ćemo vašim željama jer je upravo tehnologija ono što će vam pomoći u ovakvim trenucima. Brzo i jednostavno za samo 15 minuta novi će gadget biti u vašim rukama spreman za upotrebu.

Ako hitno trebate samo nekoliko stotina kuna, pozajmite ih u ekspresnom roku od Ferratum Grupe, prva tvrtke koja je započela mobilno kreditiranje u Europi. Danas posluju s više od 700 tisuća klijenata.

Ferratum Grupa pruža uslugu mikrokreditiranja i vezanih proizvoda punoljetnim te kreditno sposobnim klijentima. Jednostavnom prijavom možete zatražiti mikro zajam u iznosu od 400, 700, 1000 ili 1400 kuna na 15 ili 30 dana. Isplata se izvršava za 15 minuta nakon provjere kreditne sposobnosti.

Potrebno je dostaviti kopiju osobne iskaznice i zadnjeg bankovnog izvatka (prometa po računu) e- mailom ili faksom nakon čega se brzo provjerava vaša kreditna sposobnost te vam se SMS porukom javlja je li zajam odobren. Ako je dokumentacija ispravna i pravovremena, isplata će se izvršiti u roku od 15 minuta.

Zahvaljujući pouzdanoj i brzoj usluzi te predanosti etičkom poslovanju, među korisnicima je Ferratum Grupa poznata kao najveća institucija za mikrokreditiranje u Europi te kao vodeća tvrtka za takav tip kreditiranja.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite korisničku službu na besplatan broj 0800 15 15, radnim danom od 9 do 18 sati.

Ferratum Grupa je prva tvrtka koja je 2005. godine, na tržištu diljem Europe, započela mobilno mikrokreditiranje, a sada je prisutna u 16 zemalja. Svakodnevno su na raspolaganju više od 700.000 klijenata te zapošljavaju više od 135 profesionalaca diljem svijeta.

Više informacija na www.ferratum.hr

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija