PR mreža – prva tekstualna mreža u Hrvatskoj

22.9.2011. s radom je krenuo servis PR mreža koja predstavlja novu generaciju oglašivačke mreže. Cilj servisa je mogućnost praktički trenutne objave priopćenja za javnost na velikom broju internetskih stranica.

Ekonomska kriza dovela je do značajnih promjena na tržištu oglašavanja jer mnoge tvrtke oglašavanje više ne percipiraju kao investiciju, već kao trošak. Istraživanje tvrtke NW Ayer Inc. na američkom tržištu pokazalo je da ukoliko tvrtke ne nastave s oglašavanjem za vrijeme recesije, postoji velika vjerojatnost da će im prodaja stagnirati, pa čak i značajno pasti. Marketingaši su stoga prisiljeni potražiti nove i povoljnije metode oglašavanja. PR mreža (www.prmreza.com) je odgovor na to u obliku internetskog servisa nove generacije.

PR mreža u Hrvatskoj, pa čak i cijeloj regiji zapravo nema konkurencije jer je potpuno novi proizvod. Izrazito je jednostavan za korištenje marketinškim stručnjacima i početnicima na području oglašavanja. Ovim servisom se omogućuje pristup širem krugu korisnika, povećava ponuda i olakšava pronalaženje idealne ciljne skupine ili dosega.

Najveća posebnost servisa je što je u jednom potezu moguće poslati priopćenje za javnost velikom broju internetskih medija. Trenutno, u projektu sudjeluje više od 50 online medija koji objavljuju priopćenja koja se distribuiraju putem PR mreže. Putem tih online medija, objava za javnost dostupna je više od milijun i pol korisnika interneta u Hrvatskoj.

Projekt je trenutačno u početnoj fazi rada i kreiran je prema najnovijim marketinškim standardima. PR mreža izdvaja se i po tome što je potpuno neovisna tvrtka jer je nisu kreirale marketinške, PR ili druge agencije ili neka korporacija, već grupa mladih, iskusnih stručnjaka predvođenih Filipom Višićem, iza kojega već stoje uspješni internetski projekti Životopis.hr, Poslovni software i Put oko svijeta.

Pronađite više informacija i provjerite servis na www.prmreza.com!

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija