Rezervacija hotela putem Facebooka

Hotelska kuća Hoteli Baška iz Baške na otoku Krku prva je turistička grupacija u Hrvatskoj koja je uvela mogućnost online rezervacije hotelskog smještaja putem najpopularnije socijalne mreže Facebooka.

Zahvaljujući novom modelu online rezervacije smještaja, korisnici ove socijalne mreže više ne moraju odlaziti s Facebooka kako bi rezervirali sobu ili apartman, već brzo i jednostavno putem jednostavnog i preglednog sučelja, mogu na fan stranici Hotela Baška  rezervirati željenu vrstu hotelskog smještaja.

Facebook stranica Hotela Baška nalazi se na linku http://www.facebook.com/pages/Hoteli-Baska/365037959071 i osim online rezervacije, korisnicima nudi brojne aktualne informacije kao što su trenutna događanja u hotelima unutar hotelske kuće Hoteli Baška, ali i pregršt fotografija  interijera i eksterijera hotela te video priloga koji na najbolji način predstavljaju ponudu ove hotelske kuće. U realizaciji ove ideje Hotelima Baška pomogli su zagrebački studio Ador te Konix NET iz Dubrovnika.

Pridružite se stranici na Facebooku http://www.facebook.com/pages/Hoteli-Baska/365037959071 i rezervirajte smještaj već danas!

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija