Franšiza A-Ž

Lokacije
Centar za franšizu
Šetalište kardinala Franje Šepera 13
31000 Osijek
Tel: 031/283-820
Fax: 031/283-623
Seminar "Franšiza od A do Ž" nastao je po uzoru na seminar "Franchising - Big Picture"koji se od 1994. godine kontinuirano održava u Centru za franžizu pri Sveučilištu u Texasu u El Pasu i bilježi izuzetan uspjeh.

Nakon pohađanja ovog seminara u Americi, Centar za franšizu kupio je pravo njegovog izvođenja i u Osijeku. Tako je, uz određene prilagodbe potrebama poduzetnika u Hrvatskoj, nastao seminar "Franšiza od A do Ž" te se nadamo da ćete i Vi postati njegovim polaznikom!

Kome je namijenjen seminar

Seminar "Franšiza od A do Ž" nudi kvalitetnu pomoć pojedincima koji traže pomoć pri pokretanju franšize primjerice:

- studentima,
- vlasnicima poduzeća,
- pojedincima

koji traže način razvoja vlastitog poslovanja putem franšize. Obzirom da je položaj Centra u blizini granice s Mađarskom, Bosnom i Hercegovinom, te Srbijom i Crnom Gorom program Centra za franšizu Osijek usmjerava svoje djelovanje na poduzetnike koji žive na tim područjima. Centar za franšizu organizira seminar dva puta godišnje za sve potencijalne davatelje i korisnike franšize.

Sadržaj seminara

Cilj seminara "Franšiza od A do Ž" je kroz interakciju između predavača Centra za franšizu i sudionika seminara kreirati dinamički forum za ocjenjivanje mitova i realnosti franšize kao i stjecanje vještina i predanosti koje su neophodne za vođenje ove vrste posla. Ovo strateško savezništvo i sinergija je od neprocjenjive vrijednosti za sudionike i daje kredibilitet praktičnoj vrijednosti ovog programa.

Seminar se sastoji od osam dijelova od kojih je svaki kreiran tako da pruži sudioniku mogućnost savladavanja vještina koje su neophodne kako bi postao uspješan davatelj ili korisnik franšize i znao dati odgovore na pitanja:

Da li je to za Vas? Kako postati korisnik franšize? Zašto neke franšize uspijevaju, a druge ne?

MODUL 1 - Uvod u franšizno poslovanje
MODUL 2 - Pravi start: važnost poslovnog plana
MODUL 3 - Management, obuka, komuniciranje
MODUL 4 - Upravljanje rizikom, financijskim i ostalim
MODUL 5 - Pravni okviri franšiznog poslovanja u Hrvatskoj
MODUL 6 - Vaš brand je Vaša budućnost
MODUL 7 - Odabir lokacije i sklapanje ugovora o najmu
MODUL 8 - Stvarnost i perspektiva funkcioniranja franšiznog poslovanja u Hrvatsko

Način rada

Seminar "Franšiza od A do Ž" nudi kvalitetnu pomoć poduzetnicima koji žele proširiti svoje poslovanje kreiranjem franšiznog sustava i osobama koje žele ući u svijet poduzetništva kroz kupovinu franšize. Predavači seminara "Franšiza od A do Ž" su članovi Centra za franšizu zajedno s profesorima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, savjetnicima Centra za poduzetništvo Osijek te osobama čije je profesionalno iskustvo i znanje vezano za franšizno poslovanje.

Svaki predavač vodi program koristeći praktično poslovno znanje, iskustvo, primjere i scenarije iz stvarnog života. Primjeri su trenutni, relevantni i ugrađeni u područja predavača. Davatelji i korisnici franšize sudjeluju kao predavači i/ili panelisti u programu Centra za franšizu Osijek s prezentacijama koje prikazuju stvarna poslovna iskustva. Vlasnici franšiza i njihovi djelatnici, kao i potencijalni korisnici franšize imaju koristi od najnovijih informacija koje su dostupne na području poslovanja vezanih uz franšizni ugovor, marketing, poslovno planiranje, upravljanje ljudskim resursima, osiguranje.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne