Upravljanje ljudskim potencijalima

Lokacije
Creativa d.o.o.
Maksimirska 79a/1
10000 Zagreb
Tel: 01/ 466 24 64
Fax: 01/ 466 24 65
Prepoznajući važnost i vrijednost ljudske snage za uspješno poslovanje u 21. stoljeću, i uočavajući potrebu za sustavnim stručnim usavršavanjem stručnjaka u ljudskim potencijalima (HR-u) i onih koji će to tek postati, psihologinje Sanja Novačić (Prediktor d.o.o.) i Jadranka Delač Hrupelj (Creativa d.o.o.) od 2005. kreiraju i izvode radionice HR - ciklusa.

Ulažući u ove programe svoje bogato iskustvo iz različitih aspekata bavljenja ljudskim resursima, autorice i voditeljice pružaju vam uvid u specifična HR znanja i vještine. Radionice se izvode u skladnom ispreplitanju teorijskih koncepata, praktične primjene i iskustvenog učenja.

Ove su radionice namijenjene stručnjacima u ljudskim potencijalima, i osobama koje planiraju karijeru u tom smjeru, psiholozima, menadžerima i direktorima malih tvrtki, koji prepoznaju važnost ljudskih potencijala, ulaganja u kvalitetan odabir, obrazovanje i razvoj zaposlenika.

Radionice će vam omogućiti uvid u važnost sistemskog i strateškog promišljanja i ulaganja u ljudske resurse, i stjecanje vještina i alata potrebnih za kvalitetniji razvoj zaposlenika vaše tvrtke.

Strateški menadžment HR funkcije
Selekcijski intervju
Upravljanje i praćenje radne uspješnosti
Upravljanje obrazovanjem
Razvoj menadžera i razvoj zaposlenika
Razvoj karijera

Vrijeme održavanja pojedine radionice: dva uzastopna radna dana 9-16:15

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne