Partneri

Želite postati partner portala Moja Edukacija? Želite na svoju stranicu postaviti popis svih tečajeva iz vaše industrije, županije ili čak grada? Kontaktirajte nas putem maila: [email protected]

U nastavku možete pronaći abecedni popis trenutnih partnera:

Crodream
Oglasnik je hrvatski besplatni foto oglasnik po najtraženijim kategorijama, hrvatskim gradovima i županijama. Registrirajte se i predajte neograničeni broj oglasa sa slikama koji ostaju trajno objavljeni dok ih sami ne obrišete putem svojeg korisničkog sučelja.

Ekologija
Ekologija.com.hr je web portal sa svim potrebnim informacijama o ekologiji i zaštiti okoliša. Prehrana, izvori ekološke energije, eko sustav, zagađenje i klimatske promjene samo su neke od tema.

Englesko hrvatski rječnik
Prevedi.net je napredni englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik. Nudi vam mogućnost ispravka riječi te prikazuje riječi koje su sinonimi traženim izrazima.

Gastronomija.hr
Recepti za pripremanje gurmanskih specijaliteta i poslastica, ali i tradicionalnih domaćih jela. Osim baze recepata, možete naći informacije o pripremanju koktela, pića te razne kulinarske savjete.

Moje dijete
Portal za djecu i roditelje. Savjeti osobna iskustva roditelja. Kako održavati zdravlje i higijenu malih beba. Forum i savjeti liječnika i doktora. Zabava, druženje i pokloni...

Posao
Životopis.hr uz pregled otvorenih radna mjesta i tečajeve raznih edukacijskih sutanova nudi i mnoge druge servise, kao što su: karijera, edukacija, poštanski brojevi i sl.

Poslovne vijesti
Dnevni pregled najnovijih poslovnih vijesti s područja gospodarstva, politike i ekonomije iz Hrvatske, regije i svijeta. Analize cijene goriva, dionice zagrebačke burze ili aktualna tečajna lista samo su neki od alata koje se tamo može naći. Najveći adut ove stranicu je poslovni imenik na kojem uz profil tvrtke i profil poduzetnika postoji i pripadajući press clipping.

Poslovni software
Poslovni software, pregled IT usluga, svakodnevni pregled najnovjih IT vijesti. Poslovni imenik informatičkih tvrtki koje se bave projektiranjem, implementacijom i distribucijom poslovnih aplikacija.

Putokosvijeta.com
Osim putopisa i informacija o svim velikim svjetskim gradovima, ovdje možete pronaći i sve informacije o putničkim agencijama, avio kompanijama i drugim uslugama vezanih uz udobnije i povoljnije putovanje.

Samoborski oglasnik
Samoborski Oglasnik je besplatni foto oglasnik po najtraženijim kategorijama i mjestima koja spadaju pod područje grad Samobor. Foto oglasi su besplatni, neograničeni, trajni i sa slikama.

Specijalist - magazin o online poslovanju
Specijalist.com je online magazin koji na jednom mjestu okuplja velik broj internetskih stručnjaka koji pišu o raznim temama. Ideja projekta je okupiti većinu stručnjaka za online poslovanje na jednom mjestu.

Zarazno
Zabavite se i igrajte najnovije zabavne besplatne igre i igrice online. Od akcijskih igrica pa sve do igra za razmišljanje. Najnovije igrice dodavane na dnevnoj bazi.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija