Usluge
Ukupno: 99
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Zadar   Osijek   Bjelovar  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Cilj je pripremnih instruktivnih seminara da se maturantima pomogne pri polaganju razredbenog ispita na odgovarajućem fakultetu ili veleučilištu.
Lokacija:
Nudimo usluge savjetovanja vezano uz različite vidove izražavanja na stranom ili hrvatskom jeziku. Oblici savjetovanja ovise o jezičnim potrebama klijenata, a uključuju, primjerice, pripreme za poslovni sastanak, održavanje izlaganja na stranom jeziku ili razgovor za posao. Također pružamo usluge osmišljavanja i provođenja programa jezičnog usavršavanja u poslovnom okruženju naših korisnika.
Lokacija:
Lektura teksta stilska je i jezična obrada teksta koja uključuje uklanjanje pravopisnih i gramatičkih pogrešaka, kao i oblikovanje rečeničnih konstrukcija radi poboljšanja čitljivosti i jasnoće teksta.
Lokacija:
Riječ je o prijevodima koje je pečatom ovjerio stalni sudski tumač s ovlaštenjem županijskog suda. Sudski tumač ovjerom potvrđuje da je prijevod istovjetan izvorniku sastavljenom na stranom jeziku.
Lokacija:
Pružamo usluge prevođenja pri čemu izraziti naglasak stavljamo na kvalitetu i točnost prijevoda, koji mora biti napravljen 'u duhu' jezika na koji se prevodi, te mora biti precizan u jeziku struke, poštivanje dogovorenih vremenskih rokova i čuvanje službene i poslovne tajne u dostavljenim tekstovima.
Lokacija:
Prijevodi se odnose na opće i stručne tekstove koje treba prevesti na ciljani jezik. Osim prijevoda različitih materijala i dokumentacije poput kataloga, brošura, letaka ili uputa za uporabu, pružamo usluge prijevoda stručnih i znanstvenih članaka, pravnih propisa i tehničke dokumentacije.
Lokacija:
Program usavršavanja trenerskih vještina, znanja i tehnika
Lokacija:
Trening pruža smjernice primarno u uvid, ovještavanje, prihvaćanje i poticaj na promjenu stila ponašanja na način da se izgradi pozitivan stav prema asertivnosti kao strateškoj i učinkovitoj komunikaciji koja potiče osobni razvoj osobne komunikacije a ujedno ima veliki utjecaj u timu/ organizaciji gradeći tako nekonfliktno ozračje. (Rijeka, Hotel Jadran: 11. listopada 2011.)
Lokacija:
Interaktivni trening: Zagreb - VMD Poslovni centar, 8. lipnja 2011.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Trening je namijenjen: osobama čiji je rad usmjeren na rad s klijentima
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija