Usluge
Ukupno: 99
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Zadar   Osijek   Bjelovar  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Interaktivni trening: Rijeka: Hotel Jadran, 14. ožujka 2012.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Samo tim koji posjeduje komplementarne vještine i motiviran je timskim radom dat će najbolje rezultate za koje će biti ocjenjen i nagrađen. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 4. i 5. ožujka 2011.)
Lokacija:
Trajanje:
20 školskih sati
08, 09. i 10. prosinca, 2011. - Zagreb, Hotel Laguna, Kranjčevićeva 29
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Ovim treningom osvijestit ćete važnost komunikacije u poslovanju te koristeći razne alate naučiti kako optimizirati proces prijenosa poruke između Vas i Vaših suradnika u želji za ostvarivanjem boljih poslovnih rezultata. Usvajanjem alata i vještina uspješne komunikacije sudionici komuniciraju više sigurnosti i zadovoljstva u životu i radu čime se povećavaju mogućnosti boljih poslovnih rezultata (četvrtak , 21. travnja 2011. od 9:00 do 16:30h, Zadar: hotel Borik)
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Trening je namijenjen: svima koji su u direktnom kontaktu s klijentima i žele spriječiti potencijalno konfliktne situacije, menadžerima i djelatnicima koji žele ostvariti okruženje sa što manje destruktivnih konflikata, svima koji nastoje probleme rješavati konstruktivno, svima koji se trude u svojoj tvrtki stvoriti timski duh, svima koji vjeruju u potrebu nekonfliktnog rješavanja sukoba, svima koji se žele osjećati samopouzdano i kompetentno u komunikaciji sa zaposlenima (Hotel Jadran, 20. siječnja 2011.)
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Interaktivni trening (Zagreb: VMD Poslovni centar, 23. ožujka 2011.)
Lokacija:
Životni i radni procesi su dinamični, pod stalnim utjecajem temeljnog evolucijskog principa - konkurencije - opstajanja radi osvajanja prostora i prisvajanja izvora i dobara. Moćni i jači opstaju. Da bi opstali moramo pravovremeno reagirati i pripremati se za pojave i promjene, a ne im se prilagođavati. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 26. listopada 2011.)
Lokacije:
Prevodimo sve vrste tekstova uključujući službene dopise, web stranice, stručne radove, članke, ugovore, projekte i ostale tekstove od jednistavnijih do najsloženijih. Nudimo i mogućnost ovjere pečatom ovlaštenog sudskog tumača.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Intenzivni dvodnevni trening (Zadar: Hotel Borik, 17. i 18. ožujka 2011.)
Lokacija:
Trajanje:
16 školskih sati
Neverbalna komunikacija sastoji se od velikog broja znakova, a svaki od njih ima svoje značenje. Svakodnevno upotrebljavamo te znakove, "čitamo" ih kod drugih, tumačimo ih vrlo često bez posebne svijesti o tome. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 28. i 29. listopada 2011.)
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija