Informatika
Ukupno: 1026
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Polaznik će usvojiti rad sa 3D modelima, kamerama, svjetlima, materijalima i efektima koje će u završnome djelu sklopiti u jednu cjelinu, odnosno u animaciju prezentiranu u svom završnom radu.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za administratora mrežnih sustava.
Lokacija:
Trajanje:
250 sati
Praktična i teorijska znanja i sposobnost vođenja brige o informatičkom sustavu tvrtke srednje zahtjevnosti Vaša je prednost pri zapošljavanju i očuvanju radnog mjesta.
Lokacija:
Adobe After Effectsi se koriste za stvaranje grafičkih animacija i vizualnih efekata za film, televiziju i web, te su stoga jedan od osnovnih alata potrebnih za rad u video produkciji.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Ovim obrazovnim smjerom upoznajemo naredbe za napredno obrađivanje složenih crteža, povezivanje istih upotrebom vanjskih referenci, poimanje korisnikog i koordinatnog sustava CAD aplikacije te 3D prostora.
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
Program osposobljavanja za poslove daktilografa
Lokacija:
Trajanje:
155 sati
U suradnji s tvrtkom Elit-trade nudimo program osposobljavanja za ECDL specijalistu poslovne primjene osobnih računala.
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Kroz obrazovni proces polaznici će usvojiti znanja obrade fotografije, kroz interaktivne vježbe aktivno će koristiti najkvalitetnije alate za vektorsku grafiku i prijelom teksta. Po završetku polaznici će primjeniti usvojena znanja i samostalno izraditi knjigu standarda kao seminarski rad.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Tečaj je namijenjen od djeci i mladeži od 10 do 18 godina.
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Polaznici će samostalno kreirati kvalitetne Java aplikacije, a po uspješnom završetku prezentirati će vlastitu aplikaciju kao seminarski rad.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija