Informatika
Ukupno: 1026
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Analiza sustava, izrada plana implementacije ili samo održavanje sustava nema izgleda za održavanje sustava ispravnim bez edukacije osoblja koje upravlja, održava i radi u samom sustavu.
Lokacija:
Trajanje:
145 sati
Pomoću teorijskih i praktičnih znanja i zadataka osposobiti polaznike za aktivno korištenje računala na razini poslovne primjene računala. Cilj ovog programa jest osposobljavanje polaznika za rad u operacijskom sustavu Windows te alatima Microsoft Office-a.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Pomoću teorijskih i praktičnih znanja i zadataka osposobiti polaznike za aktivno korištenje računala na razini uredskog poslovanja. Zadatak ovog programa jest osposobljavanje polaznika za rad u operacijskom sustavu Windows te alatima Microsoft Office-a.
Lokacije:
Trajanje:
200 sati
Samostalni knjigovođe su od vitalne važnosti za uspješno poslovanje tvrtke! U okviru zakonskih propisa, evidentiraju poslovne transakcije na temelju knjigovodstvene dokumentacije, a nakon iscrpne analize podataka, izrađuju periodična izvješća za upravu, management, poslovne partnere, ulagače i druge.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Seminarom "Sigurnost djece na računalu" želimo da roditelji dobiju potrebna tehnička znanja, ali još više da nauče kako ista prenijeti djeci i kako uspješno komunicirati sa djetetom o Internetskim opasnostima.
Lokacije:
Trajanje:
120 sati
Danas kad svako ozbiljnije poduzeće raspolaže vlastitim informatičkim sustavom, zanimanje Sistemskog i mrežnog administratora za računala sve je više traženo, a ono nudi mogućnost zaposlenja u srednjim i većim poduzećima, kao i mogućnost samozaposlenja.
Lokacije:
Trajanje:
130 sati
Današnji marketing izrazito je ovisan o kvalitetnoj promociji tvrtke na internetu. Kvalitetan dizajn web stranice donosi stalne posjetioce, pridonosi ozbiljnosti tvrtke i donosi veću konkurentnost na tržištu. Upravo su Web dizajneri specijalisti koji će izradom i ažuriranjem web stranice stvoriti sliku o tvrtci na Internetu.
Lokacija:
Adobe Dreamweaver je program za obradu web stranica. Tečaj je namijenjen polaznicima koje posjeduju osnovno znanje na računalu.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj traje 20 sati i namijenjen je polaznicima koje posjeduju osnovno znanje na računalu.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Poboljšajte rad s vektorskim alatima i kombiniranjem rasterskih slika s vektorima. Radi upotpunjenja svog specijalističkog znanja upoznajte Fontographer jedan od najpopularnijih alata za izradu i korigiranje fontova.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija