Učilište Plavec

Informatička tvrtka ACT Plavec d.o.o. osnovana je 1990. godine. U siječnju 1997. godine tvrtka, među prvima u Hrvatskoj, započinje s informatičkim obrazovanjem, prvenstveno na Microsoftovoj platformi.

Posebnu pažnju, od početka, posvećujemo predavačima te škola uskoro postaje prvi Microsoft autorizirani trening centar u regiji s predavačima, certificiranim Microsoft profesionalcima. Tržišna prepoznatljivost i velika baza zadovoljnih korisnika dovode do proširenja djelatnosti na verificirane tečajeve, pa tako ACT Plavec u prosincu 2001. godine osniva Učilište Plavec.

Danas Učilište Plavec ima verifikaciju za 10 programa osposobljavanja i usavršavanja. Svi ti programi upisuju se u radnu knjižicu i rezultat su dugogodišnjeg iskustva u informatičkom obrazovanju kadrova, kao i potrebe tržišta za poznavanjem informatičkih tehnologija na radnom mjestu.

U studenom 2004. godine Algebra iz Zagreba i ACT Plavec potpisuju ugovor o poslovnoj suradnji, kojim se proširuje spektar tečajeva koji se mogu polaziti kod nas. Tako su sada u programu MOC (Microsoft Official Course), Autodesk, Macromedia tečajevi te izdvojeni ECDL ispitni centar.

Danas se edukacija izvodi u Varaždinu i Čakovcu u tri suvremeno opremljene učionice s 50 umreženih PC računala na operativnom sustavu Windows XP.

U našim obrazovnim ustanovama do sada je školovano 8.500 polaznika. Kvaliteta usluge i stalna dinamika ponude novih programa osiguravaju nam vodeće mjesto u informatičkoj edukaciji u Hrvatskoj.

Naš moto je "Pokreni se - izmijeni se, znanje je najbolja investicija"