Privatnost

Životopis se bori protiv zloupotrebe Interneta i slanja neželjene elektroničke pošte (NO-SPAM-POLICY)

Ovdje na www.moja-edukacija.com portalu i našim korporativnim web stranicama www.zivotopis.hr vjerujemo u Internet svijet bez zloupotrebe naših klijenata i posjetitelja putem neželjene elektroničke pošte (SPAM) te ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pojedincima, kompanijama i organizacijama koji zloupotrebljavaju Internet na štetu nas pružatelja Internet usluga i korisnika stanemo na kraj putem svim pravnih raspoloživih sredstava. Životopis neće ni u kom slučaju i ni po koju cijenu iznajmiti, posuditi ili prodati Vaše e-mail adrese koje ste nam dobrovoljno dali upisujući se u naše newsletter liste. Životopis Vam ni u kojem slučaju neće slati e-mail newslettere za koje se niste prijavili na našim web stranicama tako da svoje elektroničke sandučiće možete koristiti za spremanje i pregledavanje samo korisnih emailova. Navest ćemo nekoliko detalja koji Vam trebaju dati viziju koliko su Vaši podaci sigurni kod Životopisa.

Vaše e-mail adrese

Životopis pohranjuje Vaše e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u neke od naših newsletter lista, na najsigurnije servere kod naših poslovnih partnera u Njemačkoj. Životopis koristi Vaše e-mail adrese isključivo za slanje newslettera putem newsletter management softvera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u Vaš elektronički sandučić. Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakve nelagode ili grižnje savjesti. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte promptno nas kontaktirati putem emaila u bilo koje doba (24/7/365) i naš tehnički odjel će Vas odmah ispisati iz newsletter liste ukoliko to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za ispis. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovim web stranicama.

Životopis ne iznajmljuje e-mail liste, niti daje Vaše podatke svojim partnerima ili trećim osobama. Životopis koristi podatke poput: ime, prezime, spol, dob i dr. isključivo kako bi Vam personalizirao Vaš newsletter na kojega ste se prijavili i isključivo iz razloga da Vam pošaljemo korisnu i točnu informaciju shodnu Vašim navedenim podacima ili u svrhu provođenja i obrade istraživanja putem newslettera, a sve u svrhu dobivanja relevantnih istraživačkih podataka koje nam koriste da budemo još bolji u poslu kojega obavljamo za Vas.

Specijalne obavijesti putem newslettera

Uz naše redovito slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, mi ćemo biti slobodni poslati Vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi Vam mogla koristiti. To nikada neće biti oglasne poruke niti komercijalne poruke već specijalne obavijesti pisane isključivo u našoj agenciji. Na primjer poslat ćemo Vam poziv da se priključite u neku našu edukativnu nagradnu igru na našem Internet portalu www.moja-edukacija.com

Ispisivanje sa mailing liste

Mi u Životopisu preziremo web stranice i newslettere na kojima je se teško ispisati iz lista. Stoga u našim newsletter listama ispisivanje iz mailing lista ili izmjena korisničkih podataka je vrlo jednostavna i napravljena ''user friendly''. Dovoljno je da potražite link izmjena podataka koji se nalazi pri dnu naših newslettera ili na samom vrhu i u dva koraka izmijenite svoje podatke ili se ispišite sa mailing liste.

Vaša poštanska adresa

Vaše podatke o adresi stanovanja koristimo isključivo kako bi Vam poslali knjigu koju ste kupili ili poklon/nagradu koju ste osvojili u nekoj našoj nagradnoj igri. Vaši podaci o stanovanju također podliježu našem pravilniku o zaštiti podataka i nikada ih nećemo prodati, posuditi ili dati na korištenje trećim osobama. Ukoliko želite izbrisati Vaše podatke o stanovanju sa naše mailing liste to možete učiniti u svakom trenutku. Jednostavno se logirajte u svoj korisnički račun i samostalno izvršite sve promjene.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija