Wüstenrot poklanja karte za koncerte!

Wüstenrot je pripremio veliki nagradni natječaj na društvenoj mreži Facebook u kojoj mogu prisustvovati svi članovi Wüstenrot Facebook stranice.

Kako bi nagradni natječaj bio interesantniji svi članovi Facebook stranice morat će osmisliti originalni slogan, a oni najkreativniji će biti nagrađeni.

Nagrade su atraktivne, a uključuju ni manje ni više nego 40 karata za različite koncerte i sportske događaje.

Wüstenrot vas vodi na festival 7 jezera koji svake godine okuplja ponajbolje bendove iz regije koji se održava na Baćinskim jezerima. Festival traje četiri dana od 26.07. do 29.07. Ove godine će vas mnoga poznata imena zabalvljati na festivalu, a neka od njih su: T.B.F., Goribor, Sopot, Siledžije, Bolesna štenad, Interzone, Embassy 516 i Threesome.

FM4 Frequency 2012 u Austriji točnije u samom srcu St. Pölten Green Parku ove će sezone ugostiti sljedeća poznata imena glazbene scene: Foo Fighters, Elbow, Seeed, Deichkind, The Chemical Brothers. Stvarno ćete moći uživati u festivalskoj zabavi gotovo 20 sati na dan!

Za sve ljubitelje sporta, a naročito odbojke na pjesku Wüstenrot vodi dobitnike u Klagenfurt, Austriju na Beach Volleyball.

S obzirom da je Facebook popularan među Hrvatima i svakim danom ima sve više korisnika, Wüstenrot se odlučio biti “in” i pripremiti nagradnjaču za sve lajkere Wüstenrot Facebook stranice.

Bacite se na posao jer vrijedne nagrade čekaju sretne dobitnike, a dovoljno je samo malo mašte da nagrade stignu upravo u vaše ruke.

Više informacija www.facebook.com/wuestenrot.hr

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija