Vijesti
Ukupno: 49
11.12.2015 Pionir u financijskoj tehnologiji i mobilnom kreditiranju Ferratum grupa pionir je u području financijske tehnologije i mobilnog kreditiranja, upisana u „Prime Standard“ Frankfurtske burze vrijednosnih papira. Ferratum klijentima nudi pristup mobilnom kreditiranju koji je brz i jednostavan za uporabu, te bankarske usluge potrošačima i poduzećima.
25.09.2015 Uistinu je puno načina kako odobrati privatni smještaj na Jadranu. Neki još uvijek koriste prastaru metodu, pa na more kreću „na slijepo“ i onda po željenim lokacijama „na licu mjesta“ traže smještaj, cijenkaju je, razgledavaju apartmane u nadi da će pronaći ono što im odgovara.
05.09.2012 Dana 25.09.2012. u organizaciji Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski održat će se besplatno predavanje
12.06.2012 Wüstenrot je pripremio veliki nagradni natječaj na društvenoj mreži Facebook u kojoj mogu prisustvovati svi članovi Wüstenrot Facebook stranice.
08.05.2012 Optima Telekom proširio je ponudu programa OptiTV usluge s fino popunjenim FULL paketom koji sadrži 11 sportskih i 17 zabavnih TV programa za ostatak obitelji.
30.04.2012 Ne možete nikako odoljeti najnovijem gadgetu koji je upravo stigao u vašu omiljenu trgovinu?
23.02.2012 Činjenica je da značajan broj građana Hrvatske prepoznaje prednosti sustava stambene štednje, i pri tome se misli kako na samu štednju tako i na stambeno kreditiranje. Bez oba ova dijela sustav ne može funkcionirati: ako nema dovoljno štediša, odnosno štednih depozita, nema niti izvora za stambeno kreditiranje, sa druge strane, ako prikupljeni depoziti nisu plasirani u stambene kredite, sustav ne funkcionira jer mu je upravo kreditiranje prema zadanim uvjetima (pri tome se misli prvenstveno na fiksnu kamatnu stopu) glavna svrha.
01.11.2011 Na hrvatskom je internetu pokrenuta nova internetska stranica posvećena svim budućim i sadašnjim mamama. Na adresi simpatičnog imena www.maminamaza.com od sada će se, među ostalim, moći pronaći članci, vijesti i teme zanimljive svim ženama koje imaju i/ili žele djecu.
21.10.2011 U suvremenom svijetu sve više se transakcija obavlja elektronski i sve smo bliže trenutku kad će papirnatom novcu posve odzvoniti. Činjenica je to koju će pozdraviti svatko tko smatra da se resurse poput šuma ne treba rasipati na proizvodnju stvari za koje već imamo dobru zamjenu.
04.10.2011 Treba vam nova frizura, a ne znate kakva? Posjetite frizure.hr i odaberite svoj novi izgled.