Frizure.hr - galerija frizura

Treba vam nova frizura, a ne znate kakva? Posjetite frizure.hr i odaberite svoj novi izgled.

Frizure.hr je online galerija frizura svih vrsta i tipova podijeljenih na muške frizure, ženske frizure te dječje frizure. Za vas tražimo visoko kvalitetne slike frizura poznatih i nepoznatih osoba te ih jednom dnevno objavljujemo na našoj naslovnici.

U našoj galeriji se trenutno nalaze frizure poznatih osoba kao što su Alicia Keys, Beyonce, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Eva Longoria, Penelope Cruz itd. Želite li pratiti kakve vrste frizura se nose danas te koje bi frizure odgovarale vama samima posjetite našu stranicu www.frizure.hr.

Pridružite nam se i na našoj Facebook fan stranici i sa preko 95.000 fanova ocijenjujte svaki dan odabranu frizuru. Putem komentara možete i dati svoje prijedloge i mišljenja u vezi svake frizure. Također možete i uploadati vlastite frizure i podijeliti ih sa našim fanovima. Možda se i vaša frizura pronađe na našoj naslovnici!

Posjetite nas na www.frizure.hr.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija