Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja Internet portala Moja Edukacija i pridruženih web stranica.

Upotrebljavajući web stranice www.moja-edukacija.com (u daljnjem tekstu Moja Edukacija) dajete svoj pristanak na poštivanje odredbi ovog ugovora o navedenim uvjetima uporabe. Ako se sa istima ne slažete, molimo Vas da ne koristite Internet portal Moja Edukacija.

Ograničenja u upotrebi materijala

Materijali na web stranicama Moja Edukacija zaštićeno su autorsko pravo tvrtke Životopis d.o.o., Zagreb (u daljnjem tekstu Životopis) ili drugih pravnih osoba. Tekstovi, grafike, baze podataka, HTML kod i ostalo, intelektualno su vlasništvo tvrtke Životopis ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Materijali sa Moje Edukacije, također ne smiju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ukoliko se ne navodi izvor. Ukoliko želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo Vam izaći u susret.

Vlasništvo baza podataka, licence (dozvole) i upotreba

Životopis je vlasnik web stranice Moja Edukacija. Životopis i njegovi suradnici zadržavaju sva prava i, ovim ugovorom, niti jedno pravo intelektualnog vlasništva nije prenosivo. Životopis vam time dodjeljuje ne ekskluzivnu i neprijenosnu dozvolu za uporabu baza podataka na web stranicama Moja Edukacija. Baze podataka se mogu upotrijebiti samo za uvid u informacije te za vađenje istih, u opsegu (razmjeru) opisanom u tekstu koji slijedi. Čitanjem ovog ugovora, obvezujete se na korištenje informacija iz baza podataka Moje Edukacije, jedino za vašu privatnu uporabu i interne ciljeve - vašeg doma ili vašeg posla, uz što se podrazumijeva da to nije prodavanje ili posredovanje informacija, publiciranje, distribuiranje, prenošenje ili reproduciranje bilo kojeg dijela baze podataka (bilo direktno ili u sažetoj, selektivnoj ili tabeliranoj formi). Možete napraviti ograničeni broj kopija svakog outputa, u machine-čitajućoj formi ili u hard copy formi, što je dovoljno za gore spomenute dozvoljene ciljeve. Ništa ovdje spomenuto ne daje vam pravo kreiranja bilo kakvih baza podataka, direktorija ili hard copy publikacija - iz ili od baza podataka, niti za internu, niti za eksternu uporabu.

Jamstvo, odgovornost

Životopis se odriče svih jamstava, izričitih ili neizravno izraženih, uključujući, ali ne ograničavajući se na mogućnost prodaje u određene svrhe. Životopis ne jamči da će funkcije sadržane u materijalima biti oslobođene grešaka, da će nepravilnosti biti ispravljene, kao ni da je Životopis server oslobođen virusa te ostalih štetnih komponenti. Životopis ne garantira ispravnost i točnost uporabe te rezultate uporabe materijala dostupnih na web stranicama Moja Edukacija. Vi (a ne Životopis) preuzimate kompletne troškove svih potrebnih popravaka, servisiranja, ili ispravljanja. Zakon koji je na snazi možda neće dopustiti isključenje impliciranih jamstava pa je moguće da se spomenuto isključenje ne odnosi na Vas. U nijednom slučaju Životopis neće biti odgovoran za štete proizašle iz nemarne ili nestručne uporabe materijala na web stranicama Moja Edukacija, čak i ako su Životopis ili njegovi autorizirani zastupnici bili upozoreni na mogućnost takvih šteta. Zakon možda ne dopušta ograničenja ili isključivanje odgovornosti za slučajne ili logične štete, pa je moguće da se ovo ograničenje ili isključenje ne odnosi na Vas.

Informacije na web stranicama Moja Edukacija pripremljene su pomno i stručno, no Životopis ne može odgovarati za posljedice njihove primjene. Svi podaci na web stranicama Moja Edukacija dostupni su za uporabu jedino u svrhu informiranja. Namjena informacija sadržanih na web stranicama Moja Edukacija nije pružanje pravnih, financijskih ili poreznih savjeta, ili bilo kojih drugih sličnih individualnih savjeta ili savjeta za kompanije. Usluge opisane na web stranicama Moja Edukacija su ponuđene samo u pravnu nadležnost gdje mogu biti legalno ponuđene. Informacije na web stranicama Moja Edukacija nisu sveobuhvatne te su iste ograničene informacijama dostupnima tvrtki Životopis.

Linkovi i obilježja, robne marke

Životopis kao jedini vlasnik web stranica Moja Edukacija nije nužno povezan sa web stranicama čiji su linkovi ovdje navedeni i ne odgovara za njihov sadržaj. Pridružene web stranice služe isključivo Vama, kako bi pridonijeli praktičnosti uporabe Internet portala Moja Edukacija te im stoga pristupate uz vlastiti rizik. Postojanje linkova za ostale web stranice te preporuke za određene proizvode, usluge ili publikacije koje nisu dio Internet portala Moja Edukacija te njegovih pomoćnih i pridruženih web stranica ne znači Životopisovo dopuštenje za njihovo korištenje.

Određena imena, grafike, obilježja robnih marki, ikone, dizajn, riječi, naslovi i fraze na Internet portalu Moja Edukacija mogu činiti zaštitne znakove, imena ili znakove usluga Životopisa ili njegovih zasebnih jedinica. Izlaganje zaštitnih znakova na Internet portalu Moja Edukacija ne podrazumijeva dozvolu njihovog korištenja u bilo kakve svrhe. Svako neautorizirano kopiranje, snimanje, modificiranje te reprodukcija zaštitnog znaka i/ili ostalog sadržaja ovog Internet portala može značiti kršenje zakona o zaštitnim znakovima i/ili zakonima o kopiranju te osoba može biti podvrgnuta odgovarajućem pravnom postupku.

Tajnost (povjerljivost) kodova, šifri i informacija

Vašim pristupom na ovaj Internet portal, podrazumijeva se stroga povjerljivost i tajnost pretplatničkog koda, korisničkog imena, korisničkog ID-a, korisničke šifre, te svih Vama dostupnih informacije do kojih ste došli putem dobivene šifre za pristup web stranicama Moja Edukacija. Zabranjeno je kopiranje ili bilo kakvo javno iznošenje takvih informacija.

Ostalo

Ovaj ugovor o uvjetima uporabe odnosi se na svaki pristup Internet portalu Moja Edukacija. Životopis kao jedini vlasnik Internet portala Moja Edukacija, zadržava pravo izmjene ovog Ugovora - izdavanjem nove verzije dokumenta koja će biti važeća od datuma objavljivanja iste na ovoj web stranici. Svaki pristup informacijama na Internet portalu Moja Edukacija bit će zasebna i diskretna transakcija.

Ovi uvjeti o uporabi ne smiju biti ustupljeni bez unaprijed danog pismenog dopuštenja Životopisa, te će se isti tumačiti i provoditi u skladu sa Zakonima.

Završetak

Ovaj je Ugovor valjan sve dok ga ne raskine jedna od stranaka. Ovaj ugovor možete raskinuti u bilo koje vrijeme, uništavajući sve materijale do kojih ste došli putem bilo koje web stranice u vlasništvu Moja Edukacija, te svu povezanu dokumentaciju, kao i sve kopije i instalacije vezane uz to, bez obzira na to jesu li navedeni u uvjetima ovog Ugovora.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija