Savjeti za pronalazak privatnog smještaja

Uistinu je puno načina kako odobrati privatni smještaj na Jadranu. Neki još uvijek koriste prastaru metodu, pa na more kreću „na slijepo“ i onda po željenim lokacijama „na licu mjesta“ traže smještaj, cijenkaju je, razgledavaju apartmane u nadi da će pronaći ono što im odgovara.

Tko voli neka izvoli, ali mi smatramo da u današnjim modernim vremenima više nema potrebe za ovim nesigurnim metodama. Poslije napornoga puta (ovisno gdje čovjek ljetuje) uvijek je dobro imati dogovoren smještaj i izbječi traženje istog po nesnosnim vrućinama i gužvama.

Danas je najjedonstavnija metoda pronalaska privatnoga smještaja ona pute agencija. Oni sve dogovore umjesto Vas. Dakle nemate nikakvih obaveza, trebate samo spakirati stvari i doći na adresu apartmana, hotela, pansiona – ovisno što ste odabrali i koji termin ste dogovorili. Odlična opcija za one malo dubljeg džepa, ljude koji nemaju previše slobodnoga vremena, pa mogu odvojiti 30-40% više novca za provizije koje uzimaju agencije. Nažalost, u današnjim kriznim vremenima, sve je manje obitelji i pojedinaca koji si mogu priuštiti ljetovanje putem agencija.

Upravo radi toga, na internetu je sve više portala i servisa koji nude bogatu ponudu privatnoga smještaja, ali na način da potencijalnog gosta direktno povezuju s vlasnikom privatnoga smještaja. Dakle izbjegavate agencijske provizije i prolazite puno povoljnije!

U moru kvalitetnih protala privatnoga smještaja svakako bismo Vam preporučili Moj Smještaj katalog. Zašto? Vrlo je jednostavno dizajniran , te osigurava potencijalnim gostima svih životnih dobi brzo i jednostavno snalaženje. U dva klika dolazite do ponude privatnoga smještaja za traženu destinaciju. Na samom vrhu stranice nalazi se tražilica. Ukucajte željenu destinaciju i kliknite na gumb traži. Portal će Vam tada izlistati sve smještajne jedinice koje se nalaze u tom gradu, mjestu. Svaka smještajana jedinica sadrži fotografije, opise, udaljenosti od mora, klima... sve ono što je bitno potencijalnom gostu da se odluči za smještaj koju mu odgovara.

Nakon odabira smještajne jedinice, na dnu se nalazi kontakt obrazac putem kojega stupate u direktan kontakt s vlasnikom. Odgovor na Vaš upit možete očekivati najkasnije kroz sat-dva vremena, jer danas svi koriste pametne telefone i tablete i vide gotovo isti čas mail koji im je pristigao. S druge strane, gostoljubivost domaćina je zajamčena po čemu je hrvatski turizam poznat.

Provjereno, brzo, jednostavno i puno povoljnije na more uz MojSmjestaj.hr

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija