Microsoft Office - Učilište Plavec
Ukupno: 9
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Seminar je namijenjen polaznicima koje žele postaviti dodatne funkcionalnosti u radu s bazama podataka i upoznati napredne tehnike ovog programa.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Microsoft Access je namijenjen za rad s bazama podataka ali i služi kao korisničko sučelje za dohvat podataka iz većih baza. Korisnici koji žele naučiti raditi s tablicama, formama, upitima ili izvještajima kroz seminar će steći željena znanja.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Svakodnevno nailazimo na situacije gdje možemo primijeniti tablični kalkulator (Excel), od osobnih potreba u vidu praćenja troškova plina, struje i sl, pa do poslovne primjene u uredima.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Mogućnosti MS Excela su vrlo velike. Kroz napredni seminar polaznici koriste alate koji uvelikom ubrzavaju i olakšavaju mnoge svakodnevne zadatke.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Internet je ušao u naš svakodnevni život pa tvrtke oglašavajući se preko svojih stranica nude razne proizvode i usluge. Kako kvalitetno osmisliti stranicu i tehnički je izvesti saznajte na ovom seminaru.
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Osim primanja i slanja elektroničke pošte, Outlook je izvrstan program za organizaciju posla. Osim pošte, služi nam za rad s kontaktima, bilješkama, zadacima i kalendarom.
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Prezentacija je vrlo važan činbenik u prodaji proizvoda ili usluga. Profesionalna prezentacija je praćena slikom i zvukom te animacijama što kupcu približava naš produkt, a to je svrha ovog seminara.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Prave mogućnosti MS Worda i dokaz zašto je ovaj program najbolji na svijetu u obradi teksta te povezivanje s ostalim programima iz MS Office-a kvalitetno su obrađeni ovim seminarom.
Lokacija:
Trajanje:
12 sati
Obrada teksta svakodnevni je posao kojeg korisnici obavljaju s više ili manje uspjeha. Ovaj seminar je namijenjen polaznicima koji žele naučiti pravilno korištenje program za obradu teksta.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija