Mreža i internet
Ukupno: 55
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Zadar   Varaždin   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za administratora mrežnih sustava.
Lokacija:
Trajanje:
250 sati
Praktična i teorijska znanja i sposobnost vođenja brige o informatičkom sustavu tvrtke srednje zahtjevnosti Vaša je prednost pri zapošljavanju i očuvanju radnog mjesta.
Lokacija:
Trajanje:
110 sati
Polaznici će biti osposobljeni za konfiguriranje i održavanje računalnih mreža te će steći praktična znanja o upravljanju mrežnim resursima, radu i upravljanju sa mrežnom opremom.
Lokacije:
Trajanje:
10 sati
Internet je globalna mreža ("mreža svih mreža") sa nebrojenim dostupnim informacijama i njegovo korištenje smatra se obaveznim u današnje vrijeme. Za brzu razmjenu informacije sa drugim korisnicima e-mail se nametnuo kao standard za brzo komuniciranje i više je nego alternativa za klasičnu poštu. Oni koji ne koriste Internet već sada su uskraćeni u neiskorištavanju mnogih korisnih stvari koje on pruža. Suvremeni svijet je nezamisliv bez Interneta, postanite i Vi njegovi vjerni korisnici.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Miscrosoft Visio je aplikacija za crtanje poslovnih crteža i dijagrama, kao što su organizacijski dijagrami, dijagrami tijeka, mrežni dijagrami, organizacija projekata u vremenu...
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
Internet je globalna mreža ("mreža svih mreža") sa nebrojenim dostupnim informacijama i njegovo korištenje smatra se obaveznim u današnje vrijeme. Oni koji ne koriste Internet već sada su uskraćeni u neiskorištavanju mnogih korisnih stvari koje on pruža. Npr. besplatno telefoniranje putem Skyp-a, plaćanje računa putem Interneta i sl.
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Analiza sustava, izrada plana implementacije ili samo održavanje sustava nema izgleda za održavanje sustava ispravnim bez edukacije osoblja koje upravlja, održava i radi u samom sustavu.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Seminarom "Sigurnost djece na računalu" želimo da roditelji dobiju potrebna tehnička znanja, ali još više da nauče kako ista prenijeti djeci i kako uspješno komunicirati sa djetetom o Internetskim opasnostima.
Lokacije:
Trajanje:
120 sati
Danas kad svako ozbiljnije poduzeće raspolaže vlastitim informatičkim sustavom, zanimanje Sistemskog i mrežnog administratora za računala sve je više traženo, a ono nudi mogućnost zaposlenja u srednjim i većim poduzećima, kao i mogućnost samozaposlenja.
Lokacija:
Trajanje:
10 sati
Informacije su vrlo bitne u svakom području ljudskog djelovanja. Kako ih pronaći na Internetu i organizirati pretraživanja dio je ovog seminara. Drugi dio je rad s elektroničkom poštom - primanje, slanje...
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija