Multimedija
Ukupno: 8
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Zadar   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
24 školska sata
Program je zamišljen kao kraći tečaj namijenjen mladim i odraslim osobama koji žele naučiti koristiti fotoaparat u svrhu snimanja video materijala umjesto korištenja snimateljske kamere.
Lokacija:
Za razumijevanje montaže potrebno je najprije steći osnovno znanje o opremi za snimanje, kameri i svjetlu.
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
Authorware Advanced seminar je neophodan za sve one koji se bave razvojem edukacijskih i sofisticiranih multimedijalnih aplikacija. Uz lagano praćenje rezultata povećajte produktivnost svojih zaposlenika te brzo vratite investicije i smanjite troškove poslovanja. Kompatibilnost sa ostalim Macromedia programima čini Authorware jedinstvenim i izdiže ga od konkurentskih proizvoda.
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
Macromedia Authorware je vodeći alat za izradu interaktivnih, e-learning aplikacija. Authorware Fundamentals seminar daje budućim developerima e-learning sadržaja potrebno znanje i praksu za laganu i brzu izradu edukacijskih aplikacija. Lak je za uporabu, a sadržaj se može objaviti na CD-ROM-u, Internetu ili lokalnoj mreži.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Director nudi rješenje za razvoj visokokvalitetnih multimedijalnih sadržaja na medijima (CD, DVD) i webu sa izuzetnim 3D okruženjem te interaktivnim prezentacijama s mogućnosti izrade edukativnih aplikacija.
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Verificirani program obrazovanja Audio-Video montažera
Lokacije:
Trajanje:
250 sati
Znanje koje je potrebno u sve većim količinama i u što kraćem vremenu postaje najvažnija konkurentska prednost, presudan resurs koji čini razliku između uspješnih i neuspješnih. Primjena računala i e-learning tehnologija za širenje informacija i unapređenje znanja i vještina, nameću se kao uspješna rješenja gore navedenog trenda.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj multimedije namijenjen je polaznicima koji se žele zabaviti uz svoje računalo i nešto naučiti o različitim multimedijalnim tehnikama, pohrani i reprodukciji audio i video sadržaja na računalu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija