EduKon Zagreb

Edukon je započeo radom davne 1994. godine. Obrazovne usluge koje smo tada nudili bile su pretežito orijentirane na osnovne i napredne tečajeve korištenja osobnih računala i korištenja operativnih sustava tada najraširenijih u upotrebi.

Kako se komunikacijsko informacijska tehnologija vrlo brzo razvijala, kao i neminovnost njezinog sve većeg korištenja u poslovanju, tako su se pojavile potrebe i za novim obrazovnim modulima u osposobljavanju naših Klijenata za sve veće mogućnosti koje korištenje informacijsko komunikacijske tehnologije pruža.

U skladu s potrebama tržišta i naših Klijenata, te imajući viziju što želimo te naša predviđanja, temeljena na praćenju tehnologije, dovela su nas do širenja naših usluga i veće ponude specifičnih obrazovnih modula.

Zadržavši tečajeve osnova korištenja računala za one bez ikakovih predznanja, danas nudimo i vrlo napredne tečajeve, specifična znanja korištenja tehnologije u modeliranju i projektiranju, dizajniranju, programiranju, a za polaznike s specifičnim predznanjima i potrebama za dodatnim specifičnim usavršavanjem.

Prihvativši načelo da samo daljnji razvoj omogućava opstanak u sve snažnijem konkurentskom okruženju, naši planovi idu i dalje . Dosadašnji obrazovni moduli vezani pretežito za ICT proširuju se novim modulima koji će našim Klijentima omogućit da, po želji, dobiju zaokruženu cjelinu i povezanost tehnoloških znanja s specifičnim «soft skills» znanjima potrebnima u današnjem poslovnom okruženju.

Vizija

Naše temeljne vrijednosti i svrha postojanja mogu se sažeti u nekoliko riječi. Pomoći ljudima da istraže i pronađu novu perspektivu u svom životu, da otkriju svoje do sad neistražene sposobnosti i vještine, te svojim novostečenim znanjima i vještinama izgrade bolju budućnosti sebi samima ostvarujući konkurentsku prednost na tržištu rada.

Postojimo zbog Vas, da Vam pomognemo riješiti još neriješeno, naučiti još nenaučeno, ostvariti željeno, na inovativan način, drugačijim pristupom.

U današnjem vremenu brzih tehnoloških promjena, te nesmiljene konkurencije, formalno znanje koje ste nekada stekli ili stjecajem okolnosti niste imali prilike privesti kraju , a novonastale okolnosti su vas pritisnule sa svih strana , shvatili ste da morate nadoknaditi propušteno i uhvatiti korak s vremenom stalnim dodatnim učenjem.
Obratite nam se, postojimo zbog Vas !

Cjeloživotno obrazovanje odraslih osoba zbog brzine i opsežnosti promjena na tržištu pokazuje se kao sve veća potreba i neminovnost. Takovo obrazovanje ima svoje zakonitosti, nešto drugačije od obrazovanja srednjoškolske i studentske populacije kojima je to, slikovito rečeno, «osnovni posao».

Shvatili smo i prihvatili kao našu društvenu odgovornost pomoći Vam u obrazovanju i osposobljavanju, i prihvatili smo inovacije temeljene na istraživanju potreba tržišta te vaših specifičnih potreba.

Individualnim pristupom svakom od naših Klijenata nastojimo pružiti što bolju uslugu prilagođenu Vašim potrebama, željama, kao i mogućnostima.

Misija

Naš je cilj postati obrazovni centar vašeg prvog izbora, centar za cjeloživotno stručno obrazovanje i osposobljavanje odraslih najviše kvalitete.
Našim klijentima želimo pružiti kvalitetu i nova znanja, korak naprijed u pristupu i kombinaciji obrazovnih modula skrojenih po vašoj mjeri i specifičnim potrebama.
Kako individualnim polaznicima tako i kompanijama. Zajedničkom suradnjom ostvariti željeno uz racionalizaciju i pravilan omjer vašeg vremena i financijskih mogućnosti.