Microsoft Windows
Ukupno: 36
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Osijek   Zadar   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Tečaj je namijenjen od djeci i mladeži od 10 do 18 godina.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj je namjenjen korisnicima koji žele steći napredna znanja o dodatnim mogućnostima korištenja korištenja Excela.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj je namijenjen korisnicima koji žele steći osnovna znanja o tabličnim kalkulacijama i korištenju Excela.
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Tečaj je namijenjen korisnicima koji žele steći osnovna znanja o Internetu i radu s elektroničkom poštom.
Lokacija:
Trajanje:
50 sati
Namijenjen svima koji žele ovladati osnovnim znanjima korištenja računala i predstavlja osnovu za daljnje samoučenje ili izobrazbu u naprednijim programima.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Tečaj je namijenjen svima koji žele ovladati osnovnim znanjima korištenja računala i predstavlja osnovu za daljnje samoučenje ili izobrazbu u naprednijim programima.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Prilikom korištenja računala u poslovne ili osobne svrhe, prije ili kasnije, većina korisnika se susretne sa problemima u radu operativnog sustava. Seminar je namijenjen onima koji ne žele koristiti vanjsku pomoć, već preuzeti na sebe odgovornost i podesiti računalo kako bi odgovaralo zahtjevima.
Lokacije:
Trajanje:
10 sati
Kako je danas nemoguće živjeti i raditi bez informacijskih tehnologija onda smo kreirali seminar kako bi polaznke uputili u osnovne pojmove kao što su hardver i softver, povijesni razvoj računala te ostale pojmove vezane uz informacijske tehnologije.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Računala su danas postala neizostavni dio našeg života. Imate dojam da ga svi koriste. Konačno ste ga i Vi kupili i odlučili postati informatički pismeni. I što sad? Ne znate od kud početi? Možda je najbolje da počnete od seminara "Osnove rada PC računala i Microsoft Windows" koji je namijenjen polaznicima koji se prvi put susreću s PC računalom i onima koji imaju djelomično znanje i žele ga unaprijediti.
Lokacija:
Trajanje:
10 sati
Seminar je namijenjen za bolje razumijevanje pojmova iz informatičke tehnologije, kao što su hardver i softver, operativni sustav, uređaji za pohranu podataka i sl.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija