Uredsko poslovanje
Ukupno: 75
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Zadar   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
155 sati
U suradnji s tvrtkom Elit-trade nudimo program osposobljavanja za ECDL specijalistu poslovne primjene osobnih računala.
Lokacija:
Trajanje:
110 sati
Edukacijom za Marketing dizajnera doći ćete do kreativnih odgovora za efikasno korištenje vašeg osobnog potencijala.
Lokacija:
Program usavršavanja za poslovnu tajnicu
Lokacija:
Trajanje:
155 sati
Po uspješnom završetku obrazovanja polaznici će aktivno koristiti alat za rad s tekstom, izrađivati složene tablične proračune, kreirati elektronske prezentacije, koristiti e-mail i mogućnosti Interneta te obavljati sve svakodnevne zadaće neophodne za moderno poslovanje.
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Što je računalo, od čega se sastoji i kako radi? Što je operativni sustav i kako funkcioniraju MS Windows-i. Na kraju tečaja, program se upisuje u radnu knjižicu.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Program osposobljavanja za specijalistu uredske primjene osobnih računala.
Lokacije:
Trajanje:
30 sati
Kako u što kraćem vremenu postati informatički pismen? Čini Vam se da nikada neće savladati početne poteškoće u radu na računalu. Imamo rješenje za Vas: seminar za početnike (Osnove Windows, Word i Internet). Seminar je namijenjen polaznicima svih dobnih skupina koji se prvi put susreću s PC računalom te onima koji imaju djelomično znanje i žele ga unaprijediti.
Lokacije:
Trajanje:
120 sati
Neophodno je čim prije učiniti prvi korak u računalnom svijetu, a program obrazovanja Računalni operater, nudi upravo to ali i puno više! Temeljna računalna pismenost već je odavno postala podrazumijevana, osobito u poslovnom svijetu i zato je za svakoga tko želi napredovati u osobnom i poslovnom pogledu, nužno prihvatiti izazov i zakoračiti u svijet računala.
Lokacija:
Trajanje:
145 sati
Pomoću teorijskih i praktičnih znanja i zadataka osposobiti polaznike za aktivno korištenje računala na razini poslovne primjene računala. Cilj ovog programa jest osposobljavanje polaznika za rad u operacijskom sustavu Windows te alatima Microsoft Office-a.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Pomoću teorijskih i praktičnih znanja i zadataka osposobiti polaznike za aktivno korištenje računala na razini uredskog poslovanja. Zadatak ovog programa jest osposobljavanje polaznika za rad u operacijskom sustavu Windows te alatima Microsoft Office-a.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija