Excel Educa - Ustanova za obrazovanje odraslih

Od utemeljenja 1992.godine, osječka tvrtka EXCEL Computers d.o.o. uz proizvodnju software-a, bavi se educiranjem korisnika PC računala. Od 2001. godine programi obrazovanja izvode se u okviru EXCEL Educe, Ustanove za obrazovanje odraslih.

Specijalizacija

BAVIMO SE SAMO RAČUNOVODSTVOM I INFORMATIKOM. Zato to što radimo, radimo odlično. Posebno ističemo računovodstvene seminare, od osnovnog do specijaliziranih. Grupu od 6 (!!!) različitih seminara s područja knjigovodstva i računovodstva doveli smo do savršenstva. Zato s ponosom ističemo da smo, kada je računovodstvo u pitanju, broj 1.

Predavači

Svakako da su kvalitetni tehnički uvjeti naše specijalizirane učionice važni. No, srce i duša odličnog seminara je uvijek PREDAVAČ. Polaznike educiramo primjenjenim znanjima i vještinama prilagođenim potrebama tržišta rada. Uz savladavanje teoretske podloge, iznimna pažnja posvećuje se praktičnom radu polaznika. Uvjet bez kojega se ne može postati i ostati naš predavač, je i bogato praktično iskustvo u gospodarstvu. Čvrstog smo stava da pravo, konkretno, primjenjivo znanje polaznicima može prenijeti samo onaj predavač koji je svoje znanje potvrdio praktičnim radom na tržištu, onaj koji je na vlastitoj koži (a ne u "laboratorijskim" uvjetima) osjetio i doživio ono o čemu poučava druge.

Redovito procjenjujemo zalaganje, stručnost, angažiranost, odnosno ukupnu vrijednost rada pojedinih predavača. Osnovnu provjeru rada predavača izvode sami polaznici evaluacijskim anketama. Mentor kroz redovne sastanke i provjere rada predavača, ali i povremenim prisustvovanjem na nastavi, pomaže ostvariti ukupan vrhunski rezultat.