Senso plus

Kategorije
Kontakt podaci
Senso plus d.o.o.
Avenija Dubrovnik 46
10020 Zagreb
Tel: 01/3030-700
SENSO PLUS je moderna kompanija orijentirana prema poslovnim korisnicima informatičkih tehnologija. Prepoznata je na hrvatskom tržištu kao dinamična i napredna kompanija na koju se korisnici informatičkih rješenja i usluga mogu u potpunosti osloniti.

Tvrtka je osnovana je s ciljem pružanja cjelovitog spektra IT usluga prema krajnjim korisnicima – poslovnim subjektima različite veličine kao i poslovnim sistemima različite zahtjevnosti.

Ono što garantiramo svim klijentima i korisnicima naših rješenja i usluga je pouzdanost na svim razinama, visoka kvaliteta usluga i općenito poslovnog odnosa, profesionalizam, ali i fleksibilnost, prepoznavanje potreba klijenata i promišljanje o realnim potrebama i ciljevima klijenata.

Statusni smo i ugovorni partner Microsofta, HP-a, IBM-a kao i mnogih drugih renomiranih imena. Potvrdu kvalitete i naših nastojanja osiguravaju ne samo partnerski odnosi već i formalne potvrde kvalitete (ISO 9001), te članstva u bitnim strukovnim udruženjima i organizacijama.

S ponosom ističemo brojne certifikate koji posjeduju zaposlenici SENSO PLUSa a koji su u priznati i cijenjeni od struke, poput Microsoftovih certifikata ili certifikata HP-a, IBM-a, Toshibe kao i drugih.

SENSO PLUS je prepoznao važnost proaktivnog poslovnog pristupa te aktivno komunicira sa svojim klijentima kao i širom zajednicom. Ovaj poslovni pristup omogućuje prikupljanje kvalitetnih informacija, koje među ostalim, usmjeruju djelovanje odjela istraživanja i razvoja prema inovativnim ali i korisnim alatima i rješenjima.

Kontinuirano razvijamo zelena informatička rješenja kako bi na različitim razinama vlastitog poslovanja ali i poslovanja klijenata koji koriste zelene tehnologije pridonio okolišu i društvu u cjelini, te iskoristio povoljene ekonomske aspekte ovog pristupa.