Informatika
Ukupno: 1026
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Tečaj je namijenjen korisnicima koji žele steći osnovna znanja o Internetu i radu s elektroničkom poštom.
Lokacija:
Trajanje:
50 sati
Namijenjen svima koji žele ovladati osnovnim znanjima korištenja računala i predstavlja osnovu za daljnje samoučenje ili izobrazbu u naprednijim programima.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Tečaj je namijenjen svima koji žele ovladati osnovnim znanjima korištenja računala i predstavlja osnovu za daljnje samoučenje ili izobrazbu u naprednijim programima.
Lokacija:
Ova radionica omogućava djeci mlađeg uzrasta da kroz vođenu igru samostalno ovladaju osnovama pravilnog koriötenja različitih materijala...
Lokacija:
Program usavršavanja za poslovnu tajnicu
Lokacija:
Trajanje:
250 sati
Kreativni ste i volite informatiku. Trebate znanja potrebna za samostalnu izradu programskih aplikacija srednjeg nivoa složenosti. Zanima Vas što je i kako primijeniti objektno programiranje, kao temelj suvremene koncepcije proizvodnje programa?
Lokacija:
Trajanje:
180 sati
Program usavršavanja za programera poslovnih aplikacija.
Lokacija:
Trajanje:
155 sati
Po uspješnom završetku obrazovanja polaznici će aktivno koristiti alat za rad s tekstom, izrađivati složene tablične proračune, kreirati elektronske prezentacije, koristiti e-mail i mogućnosti Interneta te obavljati sve svakodnevne zadaće neophodne za moderno poslovanje.
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Što je računalo, od čega se sastoji i kako radi? Što je operativni sustav i kako funkcioniraju MS Windows-i. Na kraju tečaja, program se upisuje u radnu knjižicu.
Lokacija:
Trajanje:
110 sati
Program osposobljavanja za računalnog operatera za unos podataka - daktilografa.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija