Informatika
Ukupno: 1026
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Microsoft Word je specijalizirani program za pisanje i oblikovanje tekstualnih dokumenata. Jednostavan je za korištenje pa početnici vrlo lako mogu savladati njegove osnovne funkcije. Često se koristi u uredskom poslovanju ne samo kod jednostavnog unosa teksta već i kod umetanja tablica i raznih objekata, zaglavlja, podnožja i sl.
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
Internet je globalna mreža ("mreža svih mreža") sa nebrojenim dostupnim informacijama i njegovo korištenje smatra se obaveznim u današnje vrijeme. Oni koji ne koriste Internet već sada su uskraćeni u neiskorištavanju mnogih korisnih stvari koje on pruža. Npr. besplatno telefoniranje putem Skyp-a, plaćanje računa putem Interneta i sl.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Programski jezik je softver koji Vam omogućava izradu potpuno funkcionalnih programa. Veliki broj programera složit će se ako kažemo da je C++ jedan od najboljih programskih jezika. Upoznajte C++ sintaksu za rješavanje jednostavnijih problema koji zahtijevaju poznavanje objektno orijentiranog programiranja.
Lokacije:
Trajanje:
10 sati
Kako je danas nemoguće živjeti i raditi bez informacijskih tehnologija onda smo kreirali seminar kako bi polaznke uputili u osnovne pojmove kao što su hardver i softver, povijesni razvoj računala te ostale pojmove vezane uz informacijske tehnologije.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Računala su danas postala neizostavni dio našeg života. Imate dojam da ga svi koriste. Konačno ste ga i Vi kupili i odlučili postati informatički pismeni. I što sad? Ne znate od kud početi? Možda je najbolje da počnete od seminara "Osnove rada PC računala i Microsoft Windows" koji je namijenjen polaznicima koji se prvi put susreću s PC računalom i onima koji imaju djelomično znanje i žele ga unaprijediti.
Lokacija:
Trajanje:
120 školskih sati
Upis u program osposobljavanja za daktilografa
Lokacija:
Upis u program osposobljavanja za PC operatera
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za programera na PHP4
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Danas živimo u vremenu brzog rasta informatiče industije te se nove tehnologije brzo pojavljuju, ali isto tako još brže zastarijevaju. Dijelom opće informatičke kulture postaje znanje o softverskoj i hardverskoj nadogradnji računala, kao i osnovni poslovi oko održavanja računala i manipulacije s raznim vrstama datoteka.
Lokacije:
Trajanje:
120 sati
Neophodno je čim prije učiniti prvi korak u računalnom svijetu, a program obrazovanja Računalni operater, nudi upravo to ali i puno više! Temeljna računalna pismenost već je odavno postala podrazumijevana, osobito u poslovnom svijetu i zato je za svakoga tko želi napredovati u osobnom i poslovnom pogledu, nužno prihvatiti izazov i zakoračiti u svijet računala.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija