Angla - škola stranih jezika

Angla d.o.o za poduku stranih jezika i prevođenje utemeljena je 1996.g. od kada na dvadesetak lokacija u užem i širem centru Zagreba uspješno i kvalitetno izvodi tečajeve stranih jezika za sve uzraste i na svim stupnjevima.

Od početka djelovanja do danas Angla ima kontinuirani i zapaženi porast polaznika što je rezultat predane posvećenosti našoj misiji 'pružiti polazniku vrhunsku kvalitetu nastave, te osjećaj zadovoljstva i ugode tijekom učenja'.

Angla je članica Zajednice stranih jezika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Sustavno prati i aktivno provodi najnovije europske i svjetske edukacijske trendove, među kojima je i primjena Europske jezične mape i CEF-a (stupnjevi prema opisu Vijeća Europe).

U suvremena svjetska dostignuća iz područja lingvistike i učenja stranih jezika ugradili smo i svoje vlastite načine i strategije poduke, te postali prepoznatljivi po modernoj, nekonvencionalnoj nastavi, koja je u cijelosti približena polazniku, njegovim potrebama, profilu ličnosti i stupnju obrazovanja. U tom smislu 'metoda aktivnog učenja' gotovo je postala naše zaštitino obilježje zbog kojeg je Angla škola s razlikom.

U današnje vrijeme učenje stranog jezika postaje sve veći izazov i potreba. Znanje stranog jezika neophodno je da bi čovjek mogao uspjeti kao građanin svijeta. Učenje stranog jezika je proces koji je apsolutno vrijedan uloženog truda, vremena i novca, jer otvaranje vrata u svijet je rezultat od neizmjerljive vrijednosti.

Nudimo Vam veliki izbor tečajeva na kojima ćete uz svesrdnu pomoć naših profesora ostvariti željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku. Upisom u našu školu postajete dio Angline obitelji.

Koja su bitna obilježja Anglinih tečajeva?

  • male grupe polaznika
  • individualan pristup potrebama svakog polaznika
  • nastava obogaćena modernim pomagalima i dodatnim materijalima
  • ugodna i prijateljska atmosfera u učionici
  • stručni, ambiciozni i kreativni profesori
  • programi po europskim standardima
  • suvremene metode podučavanja

Kao i tisuće naših dosadašnjih polaznika i Vi se možete osjećati ugodno i u prijateljskoj atmosferi doživjeti ugodno, učinkovito i nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika.