Talijanski jezik - Angla - škola stranih jezika
Ukupno: 7
Lokacija:
Intenzivni ljetni tečaj namijenjen je svim polaznicima koji žele u kratkom roku obnoviti svoje znanje talijanskog jezika.
Lokacija:
Tečajevi općeg talijanskog jezika, od početnog do naprednog (A1 - C2) stupnja, namijenjeni su studentima i odraslim osobama.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
U današnjem poslovnom svijetu vješto korištenje stranog jezika i sigurnost u komunikaciji s poslovnim partnerima od iznimne je važnosti za uspješno poslovanje. Poslovnim ljudima strani jezik je sredstvo za postizanje poslovnih rezultata, stoga Angla naglasak u podučavanju stavlja na govor i slušanje, ne zanemarujući pri tom ni vještine čitanja i pisanja.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
U današnjem poslovnom svijetu vješto korištenje stranog jezika i sigurnost u komunikaciji s poslovnim partnerima pridonosi poboljšanju poslovanja.
Lokacija:
U predškolske programe Angla upisuje djecu od 4-7 godina starosti. Nastava je organizirana u dva predškolska stupnja.
Lokacija:
Naš stručni tim je nastavni program prilagodio potrebama i interesima srednjoškolaca kako bi oni u što kraćem roku prevladali svoje slabe točke i oslobodili se straha od komuniciranja na talijanskom jeziku.
Lokacija:
Program je namjenjen osnovnoškolcima te u potpunosti tematski prilagođen interesima i sposobnostima učenika.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija