Ostali jezici
Ukupno: 80
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Varaždin   Osijek   Križevci  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Za odrasle polaznike upisi su organizirani 2 puta godišnje (početkom rujna i početkom veljače):
Lokacija:
Namijenjeni su djeci od predškolskog uzrasta do srednjoškolske dobi.
Lokacija:
Pripada južnom ogranku semitskih jezika pa time i afroazijskoj jezičnoj porodici. U širem smislu, arapski jezik obuhvaća veliki broj različitih govornih oblika koji su se u zadnjih tisuću i pol godina koristili ili se još koriste.
Lokacije:
Češki je službeni jezik 10,5 milijuna stanovnika Češke. Najveća je češka dijaspora u SAD-u, a procjenjuje se da ih ondje ima oko 0,5 milijuna. U ostalim dijelovima Amerike i u pojedinim europskim zemljana broj im ne prelazi nekoliko desetaka tisuća. Oko 30.000 Čeha živi u Hrvatskoj, najviše oko Daruvara.
Lokacija:
Spada u semitske jezike afro-azijatske skupine jezika kojim govori 6 milijuna ljudi, uglavnom u Izraelu, dijelovima palestinskih područja, SAD-u i u židovskim zajednicama širom svijeta.
Lokacije:
Zašto učiti mađarski jezik i to baš u Edukacentru? Mađarski jezik kojim govore Mađari, narod u Srednjoj Europi, je jezik koji pripada ugro-finskoj jezičnoj skupini. Mađarski se govori u Mađarskoj, Vojvodini, te dijelu Slovenije (okolina Lendave, u istočnoj Sloveniji).
Lokacije:
Zašto učiti nizozemski jezik i to baš u EdukaCentru? Nizozemski jezik, pogrešno zvan i holandski, prema nizozemskoj regiji Holandiji, iz čijih se narječja nizozemski književni jezik (donjonjemački standardni jezik) prvenstveno razvio, ubraja se kao i njemački jezik u germansku granu indoeuropskih jezika.
Lokacije:
Zašto učiti poljski jezik i to baš u EdukaCentru? Poljski jezik je službeni jezik Republike Poljske. Zajedno s češkim, slovačkim, lužičkosrpskim i drugim jezicima čini skupinu zapadnoslavenskih jezika.
Lokacije:
Portugalski je drugi po redu najrašireniji romanski jezik na svijetu. Ispred njega samo je španjolski.
Lokacije:
Zašto učiti slovenski jezik i to baš u EdukaCentru? Slovenski jezik je materinski jezik oko 2 milijuna Slovenaca u Republici Sloveniji, gdje je službeni jezik, te pripadnika slovenske manjine u Austriji (oko 60.000 u Koruškoj i Štajerskoj), Italiji (oko 100.000 u Beneškoj Sloveniji, Reziji, Trstu i Gorici), Hrvatskoj (11.800 - 13.100) i Mađarskoj (2.700).
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija