Hrvatski jezik (za strance)
Ukupno: 39
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Split   Varaždin   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Tečaj hrvatskog jezika za strance namijenjen je polaznicima koji žele svladati osnovne gramatičke strukture, vokabular i fraze komunikacije na hrvatskom jeziku.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
U današnjem poslovnom svijetu vješto korištenje stranog jezika i sigurnost u komunikaciji s poslovnim partnerima pridonosi poboljšanju poslovanja.
Lokacija:
In small groups, all the difficult structures of Croatian language and grammar are solving out without too much complication.
Lokacije:
Learning Croatian language opens the door to Croatian culture and the contact with the locals!
Lokacija:
S polaznicima dogovaramo dinamiku i ukupan broj sati.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
The courses run by the SVIJET JEZIKA have been created on the basis of the Council of Europe's Common European Framework of Reference for Languages (CEF)
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Naglasak tečaja je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći iskoristiti ako se nađete u zemlji čiji jezik učite.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Program je namijenjen početnicima koji žele savladati hrvatski jezik.
Lokacija:
Kroz obradu različitih tema polaznik usvaja potreban vokabular, konverzacijske sposobnosti i potrebne gramatičke kategorije kako bi nesmetano komunicirao na hrvatskom jeziku.
Lokacija:
Od početnog do naprednog stupnja, posebno prilagođen program hrvatskog jezika za strance s obzirom na specifičnost posla kojim se bave.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija