Byron strani jezici

Kategorije
Kontakt podaci
Byron d.o.o.
Budicin Pina 25
52100 Pula
Tel: 052/211-013
Fax: 052/211-013
Byron je prva škola stranih jezika u Istri osnovana 1991. godine. Prva je privatna škola stranih jezika te jedina koja organizira učenje jezika tokom cijele godine.

Jedina smo škola u Puli koja priprema polaznike za međunarodne ESOL ispite engleskog jezika i to s 100% uspjehom kandidata iz prvog pokušaja.
Od 17 prijavljenih kandidata iz cijele Istre za lipanjski rok, 16 njih se pripremalo u našem centru.

Byron kvaliteta - Uvijek korak ispred
Izvrsne rezultate postižemo zahvaljujući našem predanom radu i uskoj suradnji sa svjetski priznatim institucijama i pojedincima na polju efikasnog učenja i postignuća. Dodamo li tome i istančanu pažnju koju pridajemo svakom pojedincu, postaje jasno zašto smo izrasli u vodeću tvrtku na polju jezičnog obrazovanja i planiranja karijere.

Byronov stručni tim
Članovi Byronovog tima su visokokvalificirani stručnjaci i izvorni govornici, specijalizirani u svom polju djelatnosti. Byronov tim čine pomno odabrani entuzijasti koji će izraditi vrhunsku strategiju s jasnim ciljevima na samom početku suradnje. Naši tečajevi ne počinju prvom lekcijom iz knjige

Putovati i učiti
Byron je ekskluzivni agent vrhunskih svjetskih škola te vam nudi provjereno dobre tečajeve i radionice tokom cijele godine diljem svijeta. U Puli organiziramo raznovrsne programe hrvatskog jezika za početnike i tematske radionice za profesore slavistike iz inozemstva. Ovi programi se ne odvijaju samo u učionici!