Alea Rotunda

Kategorije
Kontakt podaci
Alea Rotunda d.o.o.
Hebrangova 33
10000 Zagreb
Tel: 01/4883-194
Fax: 01/4883-193
Projekti i upravljanje projektima (project management) imaju sve važniju operativnu i stratešku ulogu u razvoju poslovanja današnjih poduzeća.

Neki zaposlenici se profesionalno bave vođenjem projekata, a za mnoge je vođenje projekta i sudjelovanje u projektima tek dio poslova koje svakodnevno obavljaju. U oba slučaja njihov rad će biti znatno učinkovitiji ako su za te poslove kvalitetno pripremljeni. Tradicionalni seminari za projektni menadžment imaju niz nedostataka: dugotrajni su, usmjereni najviše na teoriju i planiranje, a ne na provedbu projekta i rad s ljudima, traže dulje izbivanje s posla, ne uzimaju u obzir različite potrebe korisnika…

Mi zato nudimo posebne, prilagođene tečajeve i radionice po najvišim svjetskim standardima, u suradnji s partnerom iz Švicarske, STS Training and Simulation. Naši programi su efektivni, interaktivni, zabavni, i iznad svega – uspješni. To dokazuje i preko 50.000 projektnih menadžera u više od 30 zemalja koji su ih do sada sa zadovoljstvom koristili.