Alfatec Group

Kategorije
Kontakt podaci
Alfatec Group d.o.o.
Folnegovićeva 1c
10000 Zagreb
Tel: 01/6040-077
Fax: 01/6040-078
Alfatec Group već preko 13 godina djeluje na informatičkom tržištu Hrvatske i razvio je jednu od najjačih partnerskih organizacija kod nas, koja vertikalno povezuje vodeće svjetske proizvođače informatičkih tehnologija i značajne hrvatske aplikativne kuće i sistem integratore.

Dugačka lista korisnika, pokazuje ne samo značajan doprinos tvrtke informatičkom razvoju zemlje, već predstavlja stabilno i perspektivno tržište za nove proizvode i rješenja.

Iako prodaja tehnologije predstavlja još uvijek veći dio ukupnog prihoda, stalan je rast učešća prihoda od usluga.

U strukturi prihoda najzastupljenije su slijedeće djelatnosti: trgovina informatičkim tehnologijama, pružanje stručne pomoći njihovim korisnicima, pojektiranje i izgradnja segmenta zaštite u informacijskim sustavima, projektiranje i izgradnja sustava podrške Business Intelligence, odnosno pružanje konzultantskih usluga na tom području, projektiranje i uvođenje Internet platnog prometa u bankama, projektiranje i izgradnja sustava za upravljanje strukturiranim i nestrukturiranim podacima, sistem-integratorski poslovi itd.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, ali tvrtka djeluje direktno ili preko partnera na čitavom području Hrvatske, kao i u nekoliko susjednih zemalja.