Arimed

Kategorije
Kontakt podaci
Arimed d.o.o.
Ulica grada Vukovara 20/I
10000 Zagreb
Tel: 01/3014-660, 091/1873-860
ARIMED je registriran za seminare i edukacije, njegu i održavanje tijela pri trgovačkom sudu u Zagrebu. Poslujemo od 2001. godine i organiziramo edukacije u ekskluzivnom ambijentu i lokaciji dostupnoj svima...

Osim što se bavimo edukacijama mi i radimo tretmane i usluge kojima vas podučavamo,tako da iz prve ruke učite što je klijentima zanimljivo više,a što manje. Podučavamo vas od toga kad klijent dođe u salon kako se prima, zatim visoka kvaliteta tretmana, pa do toga kako ne nametljivo zakazati ponovni tretman....Naravno treba doći do klijenata, zadrzati ih i što je najvažnije zaslužiti daljnju preporuku. Tako je i sa našim tečajevima, naravno markentig je važan ,ali da nemamo vaše preporuke kojima nam svakodnevno šaljete nove polaznike to bi pokazalo da kvaliteta nije na razini.

Tako svojim polaznicima nudimo da biraju vrijeme polaska (jutro, podne, popodne) mi se maksimalno prilagođavamo, ako iz nekih razloga (bolest, putovanje, posao...) prekinu tečaj nastavljaju ponovo i za to nema zastare. Intezitet dolaska također vi birate u odnosu na vaše obveze (posao, djecu...). Ako niste iz Zagreba samo za vas organiziramo tečaj i čak organiziramo smještaj vrlo povoljan (70 - 100kn)  po danu. Radimo svaki dan od 9 do 21h. Znači maksimalno se brinemo za vas, vaše znanje, vaše zadovoljstvo....za to je potrebno puno rada, brige, uslužnosti, upornosti čemu učimo i vas da tako postupate sa svojim kllijentima, jedino tako možete uspijeti.

Radi iznimno velike potražnje naših edukacija preporuka je da nas kontaktirate na tel. gdje ce te dobiti sve detaljne informacije o svim tecajevima te pogodnostima placanja i terminima polaska.

S poštovanjem,

Vaš Arimed