Cognita

Kategorije
Kontakt podaci
Cognita d.o.o.
Zvonigradska 27
10000 Zagreb
Tel: 01/6558-440
Fax: 01/6558-400
Cognita d.o.o. je službeno osnovana 2004. godine, no razvoj e-learning sustava i sadržaja započinjemo 2001. godine kada je grupa stručnjaka i entuzijasta razvila prvi hrvatski sustav za upravljanje udaljenim učenjem (eLearner LMS) i nekoliko vrlo kvalitetnih informatičkih e-learning tečajeva.

Od tada pa do danas naši stručnjaci neprestano rade na unapređenju i istraživanju novih mogućnosti za razvoj i primjenu udaljenog učenja koji su od značaja velikim i malim tvrtkama, akademskoj zajednici i pojedincima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Cognitin potencijal prepoznale su najveće i najznačajnije svjetske e-learning kompanije i početkom 2005. postajemo SkillSoftov partner, a ubrzo zatim i partner francuske kompanije Auralog, specifične po tehničkim i pedagoškim aspektima u pružanju online rješenja za učenje stranih jezika. Uslijedila su partnerstva s vodećim svjetskim ponuđačima alata za razvoj sadržaja, pa tako danas nudimo cijelu paletu e-learning proizvoda i usluga uključujući vlastite interaktivne e-learning tečajeve na hrvatskom jeziku, e-learning sadržaje vodećih svjetskih kompanija, korištenje Cognita eLearner LMS sustava, usluge praćenja, mentoriranja i izvještavanja, konzalting i ekspertizu u područjima primjene e-learninga te izradu e-learning sadržaja po narudžbi.

Osim e-learninga, naša usluga uključuje planiranje i izvođenje edukacije, testiranje i pripremu za certifikaciju, a obzirom na veliki tematski opseg, oslanjamo se na domaće partnere s ekspertizom za pojedina područja.

Na temelju vlastitog višegodišnjeg iskustva, dosadašnjim primjenama e-learning rješenja u Hrvatskoj i regiji, sveobuhvatnoj ponudi i cijelom nizu zadovoljnih korisnika, možemo reći da smo danas jedini u Hrvatskoj koji možemo ponuditi potpuno i zaokruženo e-learning rješenje.