Contego - Business Communications

Kategorije
Kontakt podaci
Contego d.o.o.
Martićeva 51
10000 Zagreb
Tel: 01/4572-062
Fax: 01/4572-062
Contego d.o.o. je tvrtka specijalizirana za poduku poslovnog stranog jezika te hrvatskog jezika za strance, osnovana 2000 godine.

Team Contega od deset zaposlenih kvalificiranih profesora, te nekoliko honorarnih predavača s višegodišnjim predavačkim i mentorskim iskustvom, osmišljava i izvodi krojene tečajeve engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog te hrvatskog jezika u poduzećima i institucijama koje ulažu u permanentnu edukaciju svojih zaposlenika.

Za razliku od drugih škola kojima je to jedna od djelatnosti, naša se škola bavi isključivo tečajevima poslovnog jezika, jer upravo rad s odraslim polaznicima zahtjeva specifične pedagoško - metodičke pristupe, potpuno različite od rada s djecom ili studentima.

Principi i način rada

Osnovni principi Contega su kvaliteta, fleksibilnost, suvremenost te individualizirani pristup svakom polazniku ili manjoj grupi. Nastava je zamišljena kao interakcija (neprekidna komunikacija, feedback i analiza potreba) između nastavnika i polaznika, lišena stresnih situacija i u ugodnoj radnoj atmosferi. Svaki pojedini tečaj je svojevrstan projekt u kojem nastavnik i polaznici zajedno kreiraju sadržaj i način rada po principu Tailor Made modela (posebno krojen program u skladu sa specifičnim i stručnim potrebama polaznika).

 

Profesori prate najnovije svjetske trendove u podučavanju jezika, pri čemu koriste vrhunske i priznate udžbenike te raznovrsne relevantne publikacije, ovisno o interesima polaznika. U takvom kreativnom pristupu polaznik nije samo objekt podučavanja, već aktivno sudjeluje u procesu prenošenja i usvajanja znanja, svojim tempom, na vlastiti, individualan način.

 

Takav se pristup pokazao najproduktivnijim te stoga preporučamo nastavu u manjim grupama polaznika, kao i pojedinačnu poduku.