Essentia Vitae

Kategorije
Kontakt podaci
Essentia Vitae d.o.o.
Kneza Mislava 9
10000 Zagreb
Tel: 01/4612-387, 098/776-664
Essentia Vitae wellness centar od samog osnutka 2003. godine usmjeren je kao holistički centar na bogatu ponudu holističkih tretmana bilo da se radi o otklanjanju napetosti i stresa kroz više od deset različitih vrsta masaža, njezi lica i tijela kroz niz specijalističkih tretmana, vježbanjem yoge i pilatesa, otklanjanjem tegoba kroz aromaterapiju, revitalizaciju s ayurvedskim tretmanima, informiranjem kroz predavanja itd.

Edukativni programi i radionice osmišljeni su radi nadopune holističkih znanja i vještina. Provesti vrijeme u ugodnom društvu i spoznati neke nove vještine koje Vam znatno mogu promijeniti život u privatnom i profesionalnom smislu je dobro utrošeno vrijeme. Učenje je stalna čovjekova potreba i najčešće to činimo iz profesionalnih razloga. Radionice Upoznajte ayurvedu i Aromaterapija su namijenjene onima koji žele iz profesionalnog ili privatnih razloga nadopuniti svoja znanja, iskustva i proširiti svoje mogućnosti.

Edukativno terapijski program namijenjen je osobama koje žele osvjestiti sebe i nadopuniti svoje znanje kako bi lakše i sretnije rješavale i prihvaćale životne izazove. Nismo razmišljali o tome da nas nikad nisu učili nekim možda i osnovnim principima našeg života i funkcioniranja u prirodi, društvu, s partnerom i sa samim sobom. To rješavamo sami ovisno kako tko uspješno, nitko nas ne upućuje u tu vrstu nauke i s nikim ne razgovaramo o tim temama.

Današnji stil života udaljio nas je od mnogih prirodnih zakonitosti života i zbog toga ubire danak u zdravlju, putem stresa, nervoze, depresije itd. To želimo izbjeći i s malim koracima promijeniti. Uživajte i radujte se na našim radionicama.