Hewlett Packard

HP je kvalificiran pružati edukacijske usluge koristeći svoja iskustva u načinu kreiranja, izgradnje i upravljanjem IT infrastrukture kroz razumijevanje i prilagodbu poslovnim potrebama korisnika. IT stručnost i dokazano iskustvo znači da ćete učiti od inovatora u ključnim tehnologijama kao što su HP-UX, HP OpenView, HP Tru64 UNIX®, HP NonStop, Intel® Itanium® procesori...

HP nudi širok spektar produktnih te tehničkih edukacijskih programa ali također i o naboljim praksama procesa upravljanja s područja ITa kao što su Project Management, Service Management, Governance, Business Continuity Management , itd.

U više od 30 godina iskustva svake godine se školuje 200 000 studenata. HP nudi preko 200 standardnih tečajeva u učionicama te 3000 on-line tečajeva u više od 160 zemalja.

Kao pripremu za prilagođenu edukaciju baš vašim potrebama, HP razvija plan obrazovanja i koristi najnovije on-line tehnologije poput HP Virtualne učionice kako bi vašoj organizaciji pružili najbolju moguću edukaciju.

HP Care Pack usluga obrazovanja ključni su dio HP-ove ponude kupcima. Kupon može biti u potpunosti definiran unaprijed ili samo parcijalno u cjenovnom dijelu te se kao takav može iskoristiti u roku do 12 mjeseci.