Infokatedra - Centar za obrazovanje

Infokatedra - Centar za obrazovanje privatna je ustanova osnovana 2003. godine, od uprave koja je preuzela i nastavila poslovanje bivših škola Katedre d.o.o. i Infokatedre- Škole informatike. Uzimajući u obzir kontinuirano uspješno poslovanje svih ustanova, imamo iskustvo u pružanju usluga informatičkog i knjigovodstvenog obrazovanja više od 10 godina.

Prema rezultatima najnovijeg službenog izvještaja (lipanj 2008.), renomirane tvrtke za analizu IT tržišta, IDC Adriatics, Infokatedra se prema prihodima u 2007. godini u konkurenciji tvrtki koje pružaju isključivo IT obrazovanje i trening, nalazi na visokom 2. mjestu u Republici Hrvatskoj. Rast na listi i udjela na tržištu, dokazuje ustrajan i naporan rad u stalnom poboljšanju kvalitete naše usluge i povećanju broja obrazovnih programa.

Stečenim iskustvom i profesionalnošću, idealni smo partner tvrtkama koje su usmjerene prema usavršavanju zaposlenih u povećanju konkurentnosti te pojedincima koji žele napredovati u karijeri usavršavanjem i stjecanjem novih znanja.

Koje usluge obrazovanja pružamo?
Usluge cjeloživotnog obrazovanja koje pružamo su:

 1. Formalno obrazovanja kroz više od 30 verificiranih programa sa pravom upisa stečenog zvanja u radnu knjižicu odobrenih od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa samostalno i u suradnji sa Tehničkim Veleučilištem Zagreb
 2. Neformalno obrazovanje kroz informatičke, knjigovodstvene i poslovne seminare
 3. ECDL obrazovanje za stjecanje ECDL certifikata
 4. Microsoft specijalistički seminari (MOC) potrebni za stjecanje Microsoft certifikata
 5. Microsoft specijalistička obrazovanja i akademije (MCDST, MCSA, MCSE) koja sadrže obrazovanje, pripremu za ispite i polaganje ispita
 6. Cisco specijalistička obrazovanja u suradnji sa Tehničkim Veleučilištem iz Zagreba
 7. EBCL obrazovanje - (European Business Competence Licence) – međunarodni standard poslovnih znanja

Koje su naše prednosti?
Samo neke od prednosti zašto su se brojne tvrtke i individualni polaznici odlučili obrazovati kod nas su:

 • Rad u malim grupama do 12 polaznika
 • Stručan predavački i administrativni kadar koji je posvećen potpunom zadovoljstvu polaznika
 • Minimalno odgađanje početaka dogovorenih termina grupa (u nekim slučajevima dovoljno je 3 polaznika za početak seminara ili programa obrazovanja)
 • Pružanje individualne nastave prilagodljive prema terminu, lokaciji i nastavnom planu