ITS Škola informatike

Tvrtka IT Savjetnici osnovana je 2007. godine kao rezultat 15 godišnjeg iskustva njezinih osnivatelja u IT tehnologijama. Pored tehnološkog znanja osnivači tvrtke su godinama radili kao predavači i instruktori brojnim pojedincima i ustanovama kroz različite oblike nastave.

Tvrtka IT Savjetnici 03. prosinca 2007. godine osniva ITS Školu informatike.

Posebnost obrazovanja u ITS-u

  • Naša škola se nalazi u samome središtu grada, odlično povezana gradskim prijevozom, edukacijska zona
  • Najjeftiniji tečajevi
  • Profesionalni treneri
  • Najljepša uređena škola u Zagrebu
  • Učenje uz ambijentalnu muziku
  • Opuštena atmosfera
  • Potpuno drukčiji pristup edukacije
  • Naša edukacija se ne odvija samo u okviru tečajeva i brzog savjetovanja.

Obrazovanje se u ITS-u odvija i prema obrazovnim standardima za što smo verificirani od strane Ministarstva. Naš IT plan je posve nov i jedinstven način usklađivanja poslovanja u informatici i nadmašuje mnogo kompliciranija i strukturno te financijski daleko zahtjevnija rješenja. IT plan je operativni plan provođenja predložene i prihvaćene implementacije informatičke infrastrukture u prostorijama korisnika.

Nepotrebno trošenje financijskih sredstava na informatička rješenja poznatih tvrtki, a da je pri tome korisna upotreba često daleko od stvarne potrebe klijenta, znači gubitak novaca i izraz vrlo loše poslovne politike. Informatički sustav bi trebao racionalizirati trošak te uštediti vrijeme i novac. Investicija u informatičko opremanje i edukaciju bi trebala proširiti proračunska sredstva za temeljne investicije umjesto da temeljna investicija bude investicija u informatičko opremanje.
Jednom riječju, informatička infrastruktura se valorizira kroz novac ušteđen ili privređen direktno kroz projekte informatizacije.

Obrazovanje u ITS-u se odvija u tri osnovne komponente:

1. Osposobljavanje

Osposobljavanje je službeni termin Ministarstva obrazovanja i sporta, a u ITS-u su to tečajevi. Ovaj vid nastave će Vas osposobiti da se naučite osnovno snalaziti na računalu i u okviru cjelina koje ste pohađali.
Tečajevi u ITS-u završavaju potvrdom.

2. Usavršavanje

Ovaj službeni termin Ministarstva se u ITS-u odnosi na programe obrazovanja. Usavršavanje će Vam dati dublji uvid u problematiku i omogućiti Vam da temeljitije i intenzivnije upoznate gradivo.

3. Konzultativna nastava

Konzultativna nastava (savjetnička) u ITS-u je zaminjenjena individualnom nastavom.

Literatura i dodatni nastavni materijal

Svi polaznici će dobiti obveznu literaturu koja uključuje CD-ROM za polaznike, pisanu brošuru za tečaj i vodič za polaznike. Polaznici programa obrazovanja će uz CD-ROM dobiti na poklon i knjigu po izboru voditelja nastave primjerenu nastavnom gradivu.

Dodatne pogodnosti za članove ITS-ovog Cyber-kluba

Korištenje biblioteke, nabava pisanih izdanja raznih nakladnika, korištenje cyber-bara, nabava računalne opreme, nabava opreme za računalne urede i drugo je moguće ukoliko polaznici (fizičke i pravne osobe) zatraže učlanjivanje i ITS-ov cyber-klub.
Članarina u klubu iznosi 20,00 Kn mjesečno. Samo članovi kluba imaju pravo na dodatne pogodnosti!